Загоряла! Капитонова опъва на плажа сочна плът

https://hotarena.net/az-jenata/zagoriala-kapitonova-opava-na-plaja-sochna-plat HotArena.net
Загоряла! Капитонова опъва на плажа сочна плът

Апетитно тяло от плажа показа победителката в „Ергенът” Виктория Капитонова. Рускинята се разсъблече край морето в Свети Свлас.

Мацето показа сочна плът, докато се е излегнало на горещия пясък, отбелязва „България днес”.

6 Коментара

......па

преди 1 година

И слугинажа и на злобарката е там.Отишли са да търсят богати баламурняци и да заработят някой лев.

Коментирай

Troll

преди 1 година

Е толкова ли няма спонсори в Чувашия?

Коментирай

ха ха

преди 1 година

Явно няма будали.Ненапразно на 15/16 години тръгва първо към Азия уж да моделства,после към САЩ уж да учи английски,но удря на камък.Та се спира у България преценила е с нейната пресметливост,че има най-много тъпи мъже с пари които да се поддават на руските простиУтки.

Коментирай

Фани

преди 1 година

Стига с този алчен плъх. Не ни интересува.

Коментирай

капитонова

преди 1 година

На тая сука блять и изтрили и блокирали профил...сега е с някакъв 3-ти,ама и него ще докладват!Не разбирам каква е тази нейна мания да е известна?Ами,не я харесват хората тук и ще и докладват всички профили...Оная Кобилкина за какво се махна?Уж щото забременя,но всъщност се усети,че почна да досажда на хората,да я недолюбват...а тва тъпото ще се бута,докато най-накрая не проумее истината!Лошото е,че туркинчето,което не е лошо момиче отнесе много хейт ,заради стервята...и ще продължават..

Коментирай

......па

преди 1 година

С Дениз са от един дол дренки-обичат дъртаци с шкембаци и дебели портфейли да ги издържат.Но Капитова е по-хитра и върти на малкия си пръст Дениз,Блажка и злобила Люсила да се излагат а тя ''невинна''душица.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.