Защо Наталия Гуркова разпродава бижута за половин милион?

6163
22 Юли 2018, 14:11


Нова семейна финансова криза или пък възможност да изкара малко свежи пари? Това се питат в светските среди, след като бившата миска Наталия Гуркова е започнала мащабна акция по продажба на бижутата си, дочу HotArena. Преди години красавицата завъртя бизнес с диаманти в Южна Африка и изглежда от този период е запазила доста камъни, които днес стоят в личната й колекция. Сега Наталия е решила да се отърве от тях на добра цена, но все още не е ясно каква е причината за това. 

Преди време столични клюкари доста одумваха красавицата, че е закъсала за пари. Обвиняваха в това съпруга й – сръбския бизнесмен Джордже Михалевич. Финансистът рязко сбъркал с инвестициите и това почти погълнало милионите му. Вкарал пари в инвестиционни фондове, но те рязко загубили ликвидност. За щастие, голяма част от тях били в дългосрочни активи – дома му в ЮАР, няколко сгради в Кейптаун и бижутата на жена му. 

„Великолепна огърлица със сапфири и диаманти. Най-висока проба и чист цвят. За информация, пишете ни на лични съобщения”, пусна анонс преди няколко седмици в профила си в интернет Наталия и с това показа, че се готви да разпродаде колекцията си на подходяща цена. 

За сега толкова заможни ценители не й пишели съобщения, но тя имала надежда, че това ще се промени. Една продажба щяла доста добре да се отрази на семейния й бюджет. Според запознати със стойността на камъните, някои от тях могат да достигнат оценка от над 250 000 евро. По-скромните пък възлизали на по 50-60 хиляди лева.  

За сега миската наистина няма особено големи причини за безпокойство. Лятото й е изпълнено с луксозни ваканции и по всичко личи, че те са платени от семейните авоари. С мъжа й изглеждат щастливо прегърнати по курортите в Хърватска, Черна Гора, Монте Карло. Дали обаче идилията им ще продължи така и ако случайно финасовите им възможности рязко се стопят, не спират да ги одумват столични клюкари, пише Уикенд.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени