Защо Светлана Гущерова крие, че е бременна?

25 Октомври 2020, 10:42


Светлана Гущерова вече е в последния триместър на втората си бременност, но упорито крие наедрелия си корем. Запознати издават, че бившата плеймейтка и настояща милионерска съпруга не говори за предстоящото раждане от страх. Тя роди първото си дете преждевремнно и се опасявала, че отново може да се случи същото.

Светлана даде живот на дъщеря си Анелия-Добромира в края на февруари миналата година. Бебето се появи на бял свят по-рано от очаквано, затова се наложи да прекара известно време в кувьоз. За щастие, всичко приключи благополучно за семейство Гущерови, защото състоянието на момиченцето бързо се стабилизира и днес от преживяното са останали само лошите спомени.

Сега, когато отново е бременна, хубавицата с много естетични корекции отказва да коментира състоянието си. Не показва и снимки с корем. Нейни близки твърдят, че тя е много суеверна и се притеснявала от лоши  очи. Светлана била убедена, че много хора й виждат за красотата, а а съпруга й Християн – за финансовите възможности, затова си завързала червен конец на лявата ръка, който да я пази от уроки, писа Уикенд.

Макар че не е качила много килограми по време на втората си бременност, г-жа Гущерова вече има оформено коремче, което крие под широки рокли. Тя не е споделяла детайли за състоянието си, не акцентира върху личния си живот, нито се е споделяла кога се очаква щастливото събитие. Отлично осведомени източници обаче издават, че наследникът им ще се появи на бял свят съвсем скоро.

Любопитна подробност е, че личната астроложка на Светлана предсказала с точност кога ще забременее с второ дете. Младата майка следва стриктно съветите на звездите и винаги проверява дали влиянието на планетите е благоприятно, ако й предстои нещо важно. Тя се хвали, че астроложката, на която се доверява, досега никога не е бъркала в прогнозите си – предрекла й кога ще се омъжи, кога ще роди дъщеря си Анелия-Добромира и кога ще зачене отново.

Г-жа Гущерова е категорична, че никога няма да покаже децата си в социалната мрежа. За разлика от други популярни личности, тя стриктно пази щерка си  от любопитните погледи, така ще направи и с бебето, което очаква. „Отговарям на тези от вас, които ме питат кога ще покажа дъщеря си – никога! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския й бал!”, твърди Светлана.

Бившият еротичен модел се надява в бъдеще наследниците й да поемат по съвсем различен път от нейния и да наблягат на учението. Красавицата не може да се похвали със сериозно образование, даже едва избутала гимназията. „Искам децата да говорят поне 3 чужди езика, да учат, да се развиват. Навремето родителите ми ме съветваха да залягам над учебниците, наказвали са ме дори, но аз не ги слушах. Сега осъзнавам грешката си!”, споделяла е Светлана.

Гущерова твърди, че с мъжа й Християн винаги са мечтали за голямо семейство и не изключват възможността да имат и трето дете. Тя не си губи времето и забременя повторно веднага щом дъщеря й навърши годинка.  Светлана вярвала, че хлапетата с малка разлика във възрастта ще имат по-силна връзка и ще се гледат по-лесно. Семейството не издава пола на очакваното бебе, но според хора от обкръжението им то е момче.

Хубавицата е категорична, че няма да се върне към голите фотосесии и изцяло ще се отдаде на наследниците си. Навремето тя не пропускаше светско парти, ала животът й коренно се промени, откакто се обвърза сериозно с милионерския наследник Християн.
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ивон
Преди 1 година
0
Ама не ни интересува,че тази проститутка, вживяваща се на много прилична майка и съпружка пак е бременна.Нормално, то само това може да му предложи на шопара до нея.Става само за разплод и за гаври това недоразумение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
S
Преди 1 година
0
Аз пък доколкото знам, мъжа и официално дори няма диплома по право, понеже е късан многократно на последните изпити в УНСС.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А,
Преди 1 година
0
Наскоро писахте, че се е записала да учи право, да става адвокат като мъжа си, който си държи купената диплома в рамка на видно място...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гост
Преди 1 година
-2
Не съм лош човек ,но не разбирам как тая пробита от поръчки кофа успява да роди две деца и да се изживява като морална личност. Отпадък и половина с мнение за себе си. Аман. Ако такива хора без мозък и морал могат да се реабилитират в обществото, защо един ден да не забравим как сме възприемали Сузанита, Жу Гаргани, русата Златка, мис джуки мис цица, мис пути, мис бройка и всички карачки на държавата дето им се подиграваме в свободното време и дето медиите направиха личности от тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
Преди 1 година
-1
Тя може да се изживява както кавато си поиска,но никога обществото не реабилитира такива като нея.А интернет помни всичко така, че миналото си не може да заличи Гущеровата Гонзовица нито останалите споменати от вас.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени