Зейнеб отново пътешества

809
13 Септември 2021, 14:00


Зейнеб си припомни какво е да пътуваш по света, узна HotArena.


Тя сподели снимки, на които видимо се радва, че отново може да пътешества - този път в Италия. "Припомних си какво е да бъдеш турист. Посетих клиширани, но удивителни забележителности. Нахраних душата си, защото беше жадна за знания. Тълпи, опашки и многооо джелато. От години избягвах това, въпреки че съм пътешественик по душа. Приемах го за даденост и всеки път си казвах “ще се върна пак”, мислейки си, че няма пътуване, което да ми се опре. Вярвах, че няма място, което да не мога да посетя и никога не съм допускала, че свободата ми ще бъде ограбена…", пише Зейнеб, предава България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аммм не мерси!
преди седмица
-1
Коя е Зейнеб? Какво образование има? Какво е направила в живота си, каква кариера има? Ако отговорите на тези въпроси са: не знам, няма образование, няма кариера, не е направила нищо значимо, тогава не ни занимавайте с нея. Някакви никакви женици не са нужно на никого да ги познава и чете за тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Azz
преди седмица
-1
Ма ако не харчеше чужди пари, само в Анадола щеше да пътува приключенскта ѝ душа! Иначе на много хай се прави глупавата селянка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени