Звезда от „Откраднат живот" се забърка в любовен триъгълник (Доктор Кунка от сериала заряза мъжа си заради сценарист)

738
30 Септември 2020, 12:50


Един от най-вълнуващите любовни триъгълници в "Откраднат живот" всъщност е зад кадър, узна HotArena.


Когато Здрава Каменова влиза в сериала, тя е съпруга на Кирил Бояджиев, който играе добронамерения санитар Йосиф. Но се влюбва в Светослав Томов, с когото работят заедно в конструирането на сцени и диалози. Каменова е автор на детски книжки и на 25 пиеси. За мъжа си написва моноспектакъла "Помощ, имам две деца", посветен на всеотдайността му към двете им деца Калоян и Ивайла. Не след дълго стартира авантюрата "Откраднат живот" - първо с майсторенето на сюжета. Здрава е толкова различна от модела на дългокраките красавици, че продуцентът Евтим Милошев й предлага още в първите епизоди да се включи с епизодични роли. 


Първоначално тя отказва, но през петте години придобива самочувствие и се навива да се превъплъти в доктор Кунка Атанасова - симпатична, червенокоса, с дискретни препратки към Бриджит Джоунс. Именно през петте години актрисата се развежда с Кирил Бояджиев и започва следващия етап и в емоциите, и в кариерата си. Сега тя работи и с бившия си, и с настоящия си - Светослав Томов, а помежду им няма ревност или студена война. 


Здрава и Светослав с удоволствие пишат сцените за Йосиф. Самият Томов е психолог по диплома и от 10 години насам работи за различни тв сериали - от "Забранена любов", през "Дървото на живота", до "Откраднат живот". Той преподава и творческо писане за малчугани, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ами да..
преди месец
0
Ей това са нашите артисти-без никаквъв морал
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени