Андрей Арнаудов: За първи път в живота си ще ставам баща

7799
24 Февруари 2018, 16:00


Андрей Арнаудов и Иван Христов са популярни тв водещи и продуценти. Те са на по 21 г., когато започват да водят собствено токшоу - “Сблъсък”.  От 28 февруари в ефира на Би Ти Ви тръгва вторият сезона на „Смени жената“. По този повод двамата разкриват подробности в интервю за 24 часа. Пред изданието Андрей споделя също, че ще става баща за първи път.

- Защо има семейства, които искат да разменят жените си дори и временно и защо има хора, които искат да гледат това по телевизията? Това е сюжетът на предаването "Смени жената", което вие двамата ще продуцирате за втори път за Би Ти Ви.

Иван Христов:
Това, което правим, е да показваме два различни модела за семейно щастие. Причината хората да го гледат е, че така те си сверяват семейния часовник. Епизодите са толкова интересни и самите герои изпитват удоволствие да участват, защото могат да покажат на другото семейство част от своята семейна философия, както и да попият тяхната и да я направят част от своята. Например, ако са прекалено либерални, нямат някакви семейни ценности, като да вечерят заедно или да имат общи семейни събития, а другите са прекалено консервативни и всичко им е под строй, двете семейства се балансират като скачени съдове.

Андрей Арнаудов: Това е предаване, което има твърде много условия, за да се получи. Трябва да намериш семейство, в което всички членове да са интересни и да имат желание да се снимат. Трябва и второ семейство, като двете трябва да имат някакъв контраст в живота си. Всички тези елементи обуславят зрителския интерес, защото никой от нас не би пуснал толкова лесно една камера в дома си 10 дни. Естествено, че има воайорски и личен елемент, но това не кара хората да си изневеряват. Напротив, виждайки другия модел, те оценяват това, което имат.

- Има ли последствия за семействата след участието им - заздравени или разрушени връзки?

Иван:
Развалени семейства няма. Това, което се случва, е, че 95% от семействата се заздравяват. За периода на снимките - 10 дни, в които жената отсъства от вкъщи, човек осъзнава, че половинката му е страшно скъпа и много ценна. Аз го осъзнах, когато моята жена беше 2 месеца във "ВИП Брадър". Много е тежко. В нашето предаване е по-лекият вариант, отсъствието е само за 10 дни. И това е здравословно, защото колкото и да си се стремил към нея, все пак си я приел като даденост. Когато ти липсва известно време, я оценяваш много повече.

Андрей: Някой мъж сигурно пари би дал жена му да я няма за 10 дни, но идва другата и той вижда, че по-малкото зло е неговата си.

- Вие двамата бихте ли разменили жените си?

Андрей
: За предаването не би било добре, освен ако не искаме да превърнем живота си в тотален цирк. Идеята е да не се познават двойките, които се разменят. А ние много добре познаваме себе си, достатъчно добре познаваме и жените си, така че не сме правилните двойки.

Иван: Безспорно би било интересно хората да надникнат или в моята къща, или в къщата на Андрей. Този брой на предаването би спечелил интереса, ако Еми дойде да живее у нас, а Ирина отиде да живее у Андрей. Тук обаче надделява нашата идея, че предаването трябва да е истинско и хората трябва да му вярват. Ние живеем на 300 м един от друг, почти всеки живее в къщата на другия, защото много често сме си на гости, познаваме се изключително добре и наистина това ще бъде само едно жълто предаване, с което просто пускаме хората да ни видят спалнята.

- А коя е Еми?

Андрей:
Не е голяма тайна, че от две години живея с Емануела, и се надявам, че това ще продължи още много дълго време. Аз съм казвал, че не съм голям фен на гражданския брак, но той не означава семейство. Семейството означава други неща. Това, заради което аз досега реално не съм имал семейство, безспорно са децата. Според мен това е семейството.

- И то е на път да ви се случи, нали?

Андрей:
Живот и здраве, след няколко месеца. Сравнително напреднала е бременността на жената до мен и за първи път в живота си ще стана баща. Емануела е много интересен, смислен и добър човек, който ме учи на много неща. Надявам се и аз нея. И ме прави по-добър човек. Много е готино това, което ми се случва, макар че е страшно.

- Защо?

Андрей:
Защото е нещо за първи път и не е изцяло под твой контрол. Притеснявам се за много неща, много въпроси си задавам как ще се справя. Всякакви други неща ми минават през главата. Вече си представям как ще имам постоянни притеснения за хиляди неща. Но преди всичко е много хубаво.

-Вие май останахте единствен от приятелите си без дете? Те не ви ли разказват, че не е страшно?

Андрей:
Ще видя какво е, когато на мен ми се случи, защото те един с един не си приличат. Моите близки приятели - 5-6-има мъже, които имат деца, ги гледат и възпитават всеки по коренно различен начин, имат различни възгледи, принципи, различни страхове, за различни неща са по-педантични и се стараят, различни неща са им важни. Очевидно е индивидуално за всеки човек.Но вярвам, че най-важното, което трябва - а то е да се обичам и разбирам с жената, с която ще имаме дете, го има. Останалото ще се научим да го правим.

- Ще имате ли време да продължите кампанията на сдружението ви ДНК, с която организирахте съвместно кръщене на стотици деца в България миналата година?

Андрей:
Да, ще има второ кръщене. Още веднъж искам да благодаря на Негово светейшество патриарх Неофит и на Би Ти Ви. Без тях кръщенето нямаше как да придобие такава голяма тежест и популярност. И на "24 часа" искам да благодаря, защото ни помогнахте изключително много. В цялата тая посока на обществена дейност, която сме възприели и която е форма на модерен патриотизъм, има и други неща, които правим. Едно от тях е по инициатива на Иван.

Иван: Миналата година издадохме една книга на проф. Пламен Павлов, която се казва "Васил Левски или другото име на свободата". Малко рисковано начинание, защото с книги не се прави бизнес, но целта е друга. Книгата е изключително четивна. А е много трудно да напишеш книга, която може да бъде достъпна за обикновените читатели, каквито сме всички ние. Това имаше предвид Андрей, когато употреби израза модерен патриотизъм.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нина
преди 10 месеца
-2
хубава двойка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ИЦО
преди 11 месеца
-12
КАКЪВ КРОКОЖАБЪЛ Е ТОЗИ АНДРЕЙ-ГОЛЯМ ГЛУПАК,ИНФАНТИЛ,ТАЯ ЕМАНУЕЛА НЯМА АКЪЛ С ТОЗИ ПЛЕВЕЛ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени