Азис „се разведе” с Гала заради апартамент! Отнеха му формално правата върху дъщеря му

5538
26 Март 2018, 12:47


Азис „се разведе” с дългогодишната си приятелка и майка на дъщеря му Рая – Гала, за да се опита да спаси един от апартаментите си в София, който бе обявен за продан от НАП заради задължения на чалга идола, научи HotArena.

 

 

Във въпросното жилище в столичния квартал „Манастирски ливади” живееха Гала и наследницата им, а в същата луксозна кооперация апартамент има и Костинбродския славей. 

 

 

И двата имота се водеха на името на Азис, който обаче преди 8 години бе уловен от данъчните, че има задължения в размер на повече от 500 000 лева, заради което бирниците го погнаха и запорираха единия апартамент. В крайна сметка през 2017-та апартаментът бе обявен на търг и продаден на 35-годишната докторантка от Софийския университет Пламена Иванова срещу сумата от 265 003 лева. Жилището, в което Гала отглеждаше Рая, се състои от три спални, дневна, кухня, две бани с тоалетна, дрешник, мокро помещение и коридор. 

 

 

За да спаси другия си имот от подобна съдба, намиращ се в същата сграда, през 2011 г. певецът прехвърли жилището на приятелката си Галина Георгиева, по прякор Гала. 

 

 

Източници на „Таблоид” твърдят, че още преди време Краля на фолка опитал да направи поредна врътка и да запази жилището, в което Гала отглежда Рая, като накара майката на щерка си да заведе дело срещу него за родителски права под предлог, че чалга иконата не плаща официална издръжка на детето. Идеята била така да накара съда да признае, че тя е самотна майка и трябва да продължи да живее в едно от жилищата на ромския славей. Задната мисъл на изпълнителя на „Хабиби” била и в последния момент да се опита да си върне обратно обявения за продажба апартамент.

 

 

Решението на съда обаче излиза доста късно – едва в края на декември 2017-та г., когато жилището вече е продадено. Това е истината за „отнемането” на родителските права на Василка и за разиграната пред НАП и съда война с дългогодишната му приятелка Галина. Всички приятели на Краля на фолка са наясно, че 11-годишното момиченце е единствената дъщеря на Костинбродския славей и за него Рая е истинско златно съкровище и дори да остане без пукната пара, той винаги ще намери начин да я издържа. Мoмичeнцeтo с ĸpиcтaлно cини oчи и pyca ĸoca е голяма слабост на татко си и той два мило и драго за него. Певецът плаща близо 50 бона годишна такса за обучението на щерка си в престижното Англо-американско училище в Панчарево. Азис няма начин да се отрече и от Гала – жената, която познава от малък и която му подава ръка, когато той е 15-годишен. 

 

 

Официално според решението на Софийския градски съд упражняването на родителските права върху Рая са предоставени на Галина Георгиева, както е името на Гала по лична карта. Изпълнителят на хита „Мотел” може да взима наследничката си всяка четна събота и неделя от 10 часа в събота до 17 часа в неделя с преспиване в дома му и 15 дни през лятото и по 5 дни през коледната и великденска ваканция. Азис е „осъден” да плаща и месечна издръжка за Рая в размер на 1000 лева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени