Бащата на Мис Плеймейт брани гърдите й от хейтъри

2873
09 Декември 2017, 13:00


Бащата на новата Мис Плеймейт Нора Недкова- Николай брани гърдите й от всички хейтъри, видя HotArena.

След като спечели конкурса преди броени дни, мнозина твърдяха, че бюстът й е със силиконови подплънки, но таткото е категоричен, че това не отговаря на истината и наследницата му е напълно естествена.

"Казах й да не обръща внимание и да не се впечатлява, защото човешката злоба и завист нямат край. Имам чувство, че това злорадство към всеки по-различен е вродено у нас. Одумват се не само красивите... Затова е по-добре да си гледа живота и да не обръща внимание на злобарите и клеветниците. Тях трудно можеш да ги спреш“, заяви пред „Телеграф“ Николай Недков. Той е бивш директор на „Златни пясъци“, а днес е зам. председател на надзорния съвет, през 2011 година е кандидат за кмет на Варна, бил е и общински съветник.

Нора не е питала родителите си дали да се яви на конкурса. "Победата е нейна, както и решението да се яви на този конкурс. Тя е достатъчно голяма, за да вземе самостоятелни решения, и ние като родители не й се месим. Нора има свои виждания за живота и ги отстоява по свой начин“, споделя бащата.

Недкова има опит и участия в различни конкурси. Била е мажоретка на националния отбор по волейбол.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени