Футболистът Алек оцеля на дуела в шоуто, връща се при Валерия

1940
19 Ноември 2017, 23:00


Емигрантът Иван Гинчев е участникът, който си тръгва от „Фермата“ тази вечер, след като загуби дуела от футболиста Алек. Гинчев, който досега беше отстранил двама участника от риалитито взе победите в първите две игри, но спортистът се мобилизира и спечели останалите три. Така с резултат 12:3 точки влюбеният Алек се връща във фермата при гимнастичката Валерия, която била най-големият му стимул.

Дърпане на противника с въже, теглене на тежка каруца през препятствия, стрелба с брадви по мишена и лост със 110 килограма тежести, бяха само част от изпитанията, през които минаха двамата дуелисти. На няколко пъти по време на силовите игри емигрантът Гинчев почти изгуби съзнание от усилия. Въпреки стара контузия на кръста, която се обади още след първата игра, той продължи да се бори за оставане в риалитито.

След загубата си, един от най-мрънкащите участници, заяви, че фермата е изиграла положителна роля в живота му и се извини на всички, които е обидил. Когато избягал от цивилизацията бил пред срив, но двата месеца в риалитито го успокоили. „Няма задръстване, няма глупости. Ставаш и започваш да чукаш пирони, мозъкът си почива“, обясни лека за стреса си отпадналият участник. Той беше един от емигрантите във „Фермата“ и често обясняваше причините да напусне страната и да няма намерение да се връща в близко бъдеще заради несигурността.

Преди да си тръгне обаче Гинчев дръпна емоционално слово  за патриотичните си чувства.

„За мен България не е 4 граници, аз се чувствам българин, където и да отида. Родил съм се българин, ще живея като българин, ще умра като българин.  Ожених се за българка, въпреки че имах възможност да се оженя за много красиви и богати жени. Не българки. Обаче държах да срещна любовта и тя да е българка“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ivanka
Преди 1 година
0
mersi nqma da go gledam
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хах
Преди 1 година
0
е, добре че казахте, за да не го гледаме довечера
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени