Гала изплю камъчето: Не аз набутах Стефан в предаването, дори бях против!

7118
11 Ноември 2017, 15:06


Гала призна, че е имала сериозни резерви към идеята да води заедно с любимия си Стефан, узна HotArena.


От началото на новия телевизионен сезон водещата на "На кафе" търпи критики, че е набутала мъжа си в предаването. Няма спор, че то имаше нужда от свеж полъх и промяна, но май взе повече да лъха на шуробаджанащина. Въпреки първоначалните урпеци към Гала и доста вдървеното поведение на Стефан, и двамата вече се радват на много по-голямо одобрение!


А водещата държи да поясни, че идеята да бъде на екран с мъжа, с когото дели живота си, е не нейна, а на екипа й. Още в края на миналия сезон се заговорило да Гала да застане мъж, с когото да водят част от дългия предиобеден блок. Дори се провели проби и разговори с няколко водещи, но никой от тях не паснат на мястото си. Само два дни преди началото на новия сезон на "На кафе", продуцентите изстреляли на титулярката идеята да пробват заедно със Стефан.


Гала първоначално останала стъписана от идеята и дори си помислила, че се шегуват. Но след кратки размисли и допитване до нейния партньор стигнали до извода, че трябва да пробват. Идеята била да се създаде обстановка, подобна на домашната, в която водещите да коментират актуални теми. Това се понравило на блондинката, а Стефан също бил навит.


Титулярката не се притяснявала толкова от това дали любимият й ще бъде на ниво с коментарите, защото го определя като много умени и начетен. Освен това има страхотно чувство за хумор. Притеснявала се единствено как ще се справи с притението от камерите. Оказало се, обаче, много по-лесно, отколкото предполагали!


Днес Стефан вече е любимец на голяма част от зрителките на "На кафе". Е, понякога изправя Гала на нокти със своите доста пикантни и палави коментари, но тя вече му е свикнала. Веднага след като мине общата им рубрика, любимият на водещата хуква от сутидото по своите основни задачи. Той от години се занимава с производство на мед и пчелни продукти. Въпреки ангажиментите си, никога не забравя да изпрати на своята любима съобщение след края на ефира й, пише "24 часа".


Никога не е изпитвал влечение към телевизията, но днес тя наистина му се услажда. Затова на този етап не се обмисля варианта да бъде заменен с друг ководещ. А вечер с Гала обичат да спорят на по чаша вино не по-малко пламенно, отколкото сутрин в стуидото. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
Преди 1 година
-1
Всички ги плюят - те мислят,че роса ги роси.Не стига простата Гала,която кудкудяка като квачка,ами и този прост пазвантин /нали това е истинската му "професия"/.Нова ТВ отдавна чегърта дъното,чудя се има ли още някой да гледа тъпите им предавания.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рени
Преди 1 година
-1
ОТВРАТИТЕЛЕН ПРОСТ ТИП
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Краси
Преди 1 година
0
Досаден е, не се съобразява какво говори. Не може в ефир да каже 'Не се ебавайте'?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени