Италианката Франческа от „Фермата“: Българите са мързеливи!

1402
28 Септември 2017, 22:00


 „Който не работи – да умре от глад!“, избухна чужденката

 

Кротката на вид италианка във „Фермата“ се разфуча и нанесе тежка обида на останалите  участници. Подразнена от мързела на останалите фермери, Франческа стигна до крайни изказвания. „В България е така - един работи трима гледат.

 

И после се оплакват, че нямало пари. Е, като не работите какви пари да има? Да умират от глад, тия дето не работят, щото който не работи не трябва да яде“, побесня италианката. Повод за избухването й стана сутрешният разбор на работата във фермата, когато всички предпочетоха да пият кафе и да се помотаят преди да се хванат със задачите си.

 

Франческа обаче твърдо беше решила да свърши задачата с изолирането на юртата със слама, но никой освен Иван Сапунджиев не изяви желание да се включи. „Егати мързеливите същества, къде са живели тия досега?“, не спря да нарежда темпераментната италианка за трудовите навици на фермерите. Предният път когато Франческа се изказа за националните ни черти се оказа, че според нейния вкус, българските мъже са прекалено груби и арогантни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Toni
преди 9 месеца
-1
Боже Господи намерил кой да говори че Българите били мързеливи и арогантни???Живея в Италия ,жабарите нямат аналог в света !!!Мошеници на дребно цигански манталитет,въздух под налягане,стойки zчалъми ,гелирани кухи тикви,двама жабара вдигат врява за 20 нормални хора,после се и обиждат защо сме викали на на нашите мангали Роми???Имат свястни жабари но болшенството е цигания!!!Така че Франческа Piano Piano със квалификациите!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени