Жените във „Фермата“ си вдигнаха мерника

1207
21 Ноември 2017, 22:00


Хитрата Марина от „Фермата“ може да не говори много, но определено знае как да презентира възможностите си.

 

След като си спечели злобата на вдовицата Виолета, която не пропуска да я подпука със скандал, тази вечер  чеченката взе да отвръща на удара. Караницата за миене на чинии постепенно изби в по-сериозните намерения за мъст на чеченката, която вече демонстрира хладнокръвие, колейки кокошка за стар български ритуал.

 

Виолета я е страх от мен. Аз съм гадна чеченка, която коли кокошки. Една кокошчица в повече има тук. Тя нищо не знае за мен“, процеди чеченката пред редакторите след поредната агресия на Вили.

 

Тази вечер офанзивата срещу Марина продължи с пълна сила. Младата гвардия Виолета и Валерия не спря да я одумва как печели мъжкото внимание, докато мие чинии надупена, без да си спомнят как самите те се къпеха часове пред смаяните мъже през първите дни на предаването.

 

Малко по-късно пък услужливият Станислав врътна интрига на чеченката, като обясни как някой я одумва за това, че не носи сутиен по време на снимки, за да е по-интересна на мъжката аудитория.

 

Докъде ще стигне войната срещу Марина не е ясно,  но тя е сред фаворитите на старите фермери Мустафа, Мама Галя, Финци и Майора. Те трябва да дадат амулет за имунитет на един от фермерите преди да си тръгнат от риалитито.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени