Кали няма задръжки, ЛУДА Е! (Вижте защо)

5129
15 Юли 2017, 17:00


Тя е луда по възможно най-хубавия начин – обича лудо, пее и твори лудо, тя е лудо отдадена на това да е неподправена – както в щастието, така и в тъгата си.

Галина Иванова - по известна като Кали, е една от най-забележителните фигури в родния шоу бизнес. Тя има заклети фенове, които я издигат на пиедестал, но и такива, които искрено я мразят без особена причина.

Кали е толкова активна, че между грижите за трите си деца и любовните си драми учи и испански. Иска да научи добре езика, за да може да чете и превежда. Знае английски, немски, руски и гръцки, който трудно се разбира, че не и е роден.

Междувременно се занимава със закърпване на любовните отношения с третия си мъж Влади. Скоро тя призна, че не живеят заедно, а в отделни жилища. „Виждаме се, имаме интимни моменти, ако почувстваме нужда от такива, но не живеем заедно“. Точно след като стана ясно, че не делят един покрив, двойката беше забелязана на се забавлява на морето и да се държи като влюбени тийнейджъри.

Момчетата на Кали са нейното вълшебство, както тя обича да казва. Най-големият – Георги учи мултимедия и компютърен дизайн и мечтата му е да работи един ден в студията на „Дисни“. Марк бие всички рекорди по лъчезарност, а най-малкият е одрал кожата на баща си – Влади.

Най-новата песен на Кали е „Каква съм луда“,  припомня на феновете й онази весела и свободна Кали, в която са се влюбили в началото на кариерата й, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Една
преди 10 месеца
0
Искам да чуя пачата как говори руски...типично по български се присвоява говоренето но руски, а като се атворят устата, само те си разбират какво говарят. Хайде приказките с езиците на една тъпа чалгарка ге разказвайте другаде.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени