Калин Врачански – циция №1, плаща само 18 лева за телефон! Вижте каква хитра схема прилага

1910
09 Април 2018, 15:00


Калин Врачански е доста стиснат и не обича да прави излишни харчове, увери се репортер на „Уикенд”. Актьорът отдавна отнася шеги от колегите си, че е типичен представител на врачанския край и за това е толкова голям циция. Оказа се, че подигравките им не са пресилени и роденият в Роман артист наистина цепи стотинката на две.

Той бе забелязан да си плаща телефона в офиса на мобилна компания в центъра на София. От разговора му със служителката стана ясно, че за цял месец Калин дължи едва 18 лв. Минималната сметка озадачи и касиерката, която веднага разпозна звездата от „Дървото на живота”.

Тя попита актьора какъв тарифен план ползва, че му излиза толкова тънко. Той пък без да се притеснява си призна, че гледа да пести от телефонни сметки като изпраща съобщения в интернет, а в краен случай само избира приятелите си и затваря. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пощенски гълъб
преди 10 месеца
0
Вие нормални ли сте? Пределно ви е ясно, че и най-евтиния тарифен план разполага с определен брой минути за разговор. Какви набирания, какви затваряния, какви още глупости може да ви родят тъпите глави. Само не мога да разбера, защо насила ни карате да се отказваме от вашия сайт? От ден на ден, задълбавате в дъното...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени