Криско отпразнува ЧРД с мацки без дрехи, с облеченото си гадже и влюбена в него фенка на сцената! (СНИМКИ от купона)

5102
15 Май 2018, 11:21


Един път в живота човек става на 30 години – и Криско го отбеляза повече от подобаващо, узна HotArena.

 

Най-хитовият изпълнител у нас избра за луд купон клуб в Пловдив. Нощното заведение се пръскаше по шевовете от посетители, дошли да кажат на рожденика „Наздраве!“ и да куфеят на римите му.

 

Неотлъчно до Криско на купона бе гаджето му Цвети. Тя държеше възлюбения си изкъсо и въпреки това през нощта градусът се вдигна и нещата тръгнаха към оргия. Всичко започна с пищна торта, която Криско получи – обкичена с корона, цялата в надписи. А до първата торта имаше втора. Между сладкишите се въргаляха долари, писа „България Днес“.

 

Юбилярят се отблагодари на всички с изпълнението на няколко свои парчета. По едно време на сцената се качи влюбена в Кристиян фенка, която стоеше до него и го наблюдаваше, без охраната да й каже нищо.

 

Дамите из публиката не спряха да го дърпат за селфита и поздравления, а той прие всичките. Имаше и няколко танцьорки, полуоблечени, които му правеха компания, докато той пее. За разлика от тях любимата му Цвети беше попрекалила с дрехите.

 

Специална маса в заведението бе запазена и за близките приятели на Криско, на която се изляха доста бутилки скъпа водка, чиято единична цена е 80 лв.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени