Майката на Рачков: Мария не беше жена за Митко, не я харесах от първия път!

1643
11 Август 2017, 12:27


„Мария не беше жена за Митко. Тя се възползва от таланта му, въпреки че и двамата станаха известни. Не съм казала, че му е изневерявала и такива лоши думи за жената, които пишат, че съм казала, не са верни“. Така майката на Рачков опроверга част от нещата, които била изрекла по адрес на Мария Игнатова.

Още от първия поглед Станка не харесала снаха си, но това не проличало в отношенията им. Само веднъж майката на Рачков се опитала да обясни реакциите на любимата на сина си, които не й харесали, но тогава той я скастрил да не се меси и да не дава акъл. Оттогава Станка избягва срещите с Мария.


Отношенията
на двойката куцат от години, като според запознати те няколко пъти са късали.
След осем години любов двамата се разделят окончателно, като причината не е изневяра или скандали. Просто охладняват един към друг. Раздялата им е предшествана от няколко месеца, в които са уж заедно, а живеят разделени. Никой освен близките им не разбира колко тежко двамата изживяват месеците, в които се опитват да запазят връзката си. Още тогава усещат, че отношенията им се изхабяват. Нещата се променят бавно и постепенно, без да има конкретен повод или момент допринесъл за раздялата.


В Момента Димитър и Мария се опитват да останат приятели. Тя вече е на работа, тъй като е водеща на Х Фактор. Рачков е в отпуска. Със сигурност от есента няма да водят заедно „Господари на ефира“, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени