Надя сменя Боби Комсийски с Баненкин?

2136
02 Ноември 2017, 13:04


Хубавото Наде от залязлото предаване „Елит” май е сменило с колега бизнесмена Борислав Комсийски, с когото се залюби във „ВИП Брадър” миналата година. Напоследък тя често е забелязвала в компанията на актьора Димитър Баненкин, който тези дни ще изгрее в новия български филм „Дамасцена”, научи HotArena.

Надя Иванова и Баненкин се появиха заедно на театрална премиера миналата седмица, видя репортер на „Уикенд”. Те изглеждаха особено близки, а на лицето на красавицата грееше широка усмивка, докато държеше под ръка своя изискан кавалер. Двамата седнаха един до друг и продължиха да си говорят тихо до момента, в който в салона влезе позната на актьора, която беше дошла на премиерата сама. Той учтиво я покани да седне от другата му страна, а Надя в първия момент нямаше нищо против.

Мнението й обаче рязко се промени, когато Баненкин започна оживен разговор с новодошлата и напълно забрави присъствието на своята официална придружителка. Той обърна гръб на бившата манекенка, започна да се шегува и да се смее на шегите на своята нова компания, а Надя не знаеше какво да прави, докато представлението започне. Изражението на лицето й рязко се промени, отначало изразяваше обикновена скука, няколко минути по-късно обаче тя премина в откровен гняв и обида от пренебрежението на мъжа до нея. Тя така и не направи опит да се намеси в разговора, той пък от своя страна не се постара да я приобщи към темата, която обсъждаше със своята случайно срещната позната. Въпреки всичко Надя се въздържа от сцени и Баненкин така и не разбра, че я е ядосал. Не е ясно обаче какво е станало, след като са си тръгнали от премиерата.

Напоследък двамата честа са засичани заедно. Това дава повод на клюкарите да шушукат, че може би Баненкин е новото попълнение в списъка с мъже на хубавото Наде. Наскоро красавицата се завърна към актьорската професия, която от години не нейно основно занимание. Участва в представлението „Скъпо съкровище” на Влади Въргала. Злите езици шушукат, че сигурно се надява с Бененкин до себе си да получи още роли. 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени