Нана Гладуиш има ясновидски сънища (Водещата видяла болестта и аборта си на сън)

1848
15 Април 2018, 15:00


Водещата на предаването „Съдебен спор” Нана Гладуиш има рядката дарба да предвижда важни събития в живота си чрез пророчески сънища, разбра HotArena.


Способността да вещаят бъдещето имали много жени в семейството й - предавала се по майчина линия, но избирателно. Че има такава заложба обаче, чаровната блондинка разбрала по най-тежкия начин.


Пътят, който Гладуиш все още изминава в борбата с жестоката болест рак, е дълъг и трънлив. Коварните злокачествени образувания причиниха смъртта на баба й, на баща й, а наскоро и сестра й бе диагностицирана с това заболяване. Самата Нана преди 6 години проведе сериозна битка с рака и прогнозите за нея изглеждаха розови, но неотдавна той се завърна и водещата отново преживя познатия ужас.


Гладуиш добре си спомня първия миг, когато разбрала за пророческата си дарба. Малко след сватбата си с англичанина Джонатан тя сънувала своя баща, с когото имали много силна връзка. Той се явил, за да й съобщи, че са „останали девет”. Тогава Нана не предполага значението на съня, но в действителност точно след 9 дни родителят й починал и тя осъзнала, че е има ясно изразена ясновидска дарба.


След време водещата видяла насън и спонтанния си аборт. Опитала се да го игнорира и да се съсредоточи върху бременността си, но мрачните мисли я застигали. Нещастното събитие не закъсняло. Случило се точно така, както в съня - Нана изгубила бебето.


За щастие, следващата бременност на Гладуиш завърши успешно, а синът й Джейсън вече е на 8 години. Преди да роди живо и здраво бебе обаче, тя отново се сблъскала със сериозни проблеми. Когато разбрала, че носи живот в утробата си, Нана се разболяла от шарка и лекарите препоръчали да направи аборт, защото съществувал риск за плода. Водещата се консултирала и с други специалисти и накрая взела решението да задържи детето, въпреки заплахата от увреждания. Тя имала усещането, че развръката този път ще бъде щастлива и шестото й чувство не я подвело.


Наистина злокобен обаче бил сънят на Гладуиш, свързан с болестта й. Точно когато животът й изглеждал съвършено подреден, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя ненадейно сънувала починалата си баба. Възрастната жена се явила и настоявала да вземе Нана със себе си, но тя проплакала, че още не се чувства готова. „Не бързай тогава, имаш още време!”, изрекла бабата и даже уточнила точно колко години остават на внучка й.


Водещата е разказвала, че този сън наистина я притеснил и дълго не успявала да го забрави, защото според него нямало да доживее до дълбока старост.


Годините, които й предрекла баба й, не били 20, 30 или 40, а доста по-малко.


Скоро след това я диагностицирали с рак и светът й се сринал, мисълта за болестта я преследвала, а бъдещето й се струвало страшно и несигурно.


„През 2012 г. ми откриха рак на гърдата. След като преминах успешно лечение, пет години всичко беше чудесно, но от доста време пазя нещо в тайна. Сега дойде време да го споделя с вас. Отново имам рак. Този път на другата гърда”, сподели Нана в ефира на предаването „Съдебен спор” преди 10 месеца.


В момента битката на водещата със злокачествените образувания в тялото й продължава, но тя демонстрира завидна воля и сякаш нищо не успява да я сломи. Не вярва в слуховете, че е станала жертва на проклятие или черна магия – твърди, че много хора преминават през подобни изпитания, за да научат житейските си уроци. Гладуиш се старае да мисли позитивно и въпреки тежката си съдба, вярва в щастливия край на своята история, предават от Уикенд.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени