Плевнелиев и Деси Банова остават без деца заради фатална болест?! (Подробности)

2793
03 Януари 2018, 15:00


Когато в началото на август 2015 година най-големият син на Росен Плевнелиев неочаквано почина, цяла България бе в шок. Нищо преди това не предвещавало трагедията, случила се с 14-годишния Филип. Сърдечната криза възникнала неочаквано, а детето бе закарано в Трета градска болница, напомня HotArena.

 

Въпреки усилията на лекарите, които направили всичко възможно да спасят живота на момчето, то си отиде от този свят.

 

Обяснението бе, че Филип е починал от изключително рядка болест, която не дава абсолютно никакви предварителни симптоми. Тя причинява остро разслояване на аортата от излизането й от сърцето по цялото протежение на тялото. Това предизвиква силен кръвоизлив в организма, който възниква неочаквано и лекарите обикновено не са в състояние да го овладеят. Усеща се остра, рязка и раздираща болка в гърдите. Човек се задушава, изпотява и започва да повръща. Ако в този момент не се направи спешна кардиохирургична операция, изходът е фатален, писа „Галерия“.

 

Доктори по цял свят не могат да разкрият причината за възникването на заболяването, за което не е открит лек. То дори е по-опасно от рака, защото съсипва организма значително по-бързо. Среща се рядко, но е установено, че се предава по наследство. Бащата на Плевнелиев също е починал от това.

 

Именно поради тази причина лекари предупредили Банова и Плевнелиев, че евентуални техни наследници също могат да станат жертва на тази рядка болест.  


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-4
На вече позастарялото курве путката и анусът са мазало.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
олигофрени
Преди 1 година
-8
Как не ви е срам!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иванова
Преди 1 година
-1
Аз пък се чудех доскоро ,защо им е общо дете .Той си има, тя си има ,не са първа младост,защо не си живеят спокойно, ами още притеснения на стари години.А тя си е златотърсачка така че не я интересува нищо друго освен охолен живот и воаяжи из чужбина.Типично за градските разпоретини.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени