Радина Кърджилова уличи д-р Мазов в лъжа!

2827
12 Септември 2017, 14:00


Актьорът Моню Монев, познат на всички като д-р Стефан Мазов от хитовия сериал „Откраднат живот“, не допусна екипа на „Черешката на тортата“ в собствения си дом. Той излъга, че не разполага с толкова място и че нямал климатик, узна HotArena.

 

Неговата колежка Радина Кърджилова обаче внесе яснота и осуети голямата му лъжа за зрителите пред малкия екран. „Ходили сме в тях с Деян. Той е много чист и подреден човек и не съм сигурна дали ще иска да отидем ние и целия екип в тях. Предполагам, че ще ни зведе в ресторант“, заяви чаровната актриса и смрази лъжите на Мазов, писа „Шоу“.

 

Поради голямото затопляне и ограниченото място няма да имам възможност да поканя участниците в собствения си дом. Ще бъда домакин в ресторанта на мой приятел. Ще съм му задължен до живот“, сподели той.

 

Актьорът е ерген и е свикнал на ред. Домът му бил като в аптека – всичко чисто и подредено. Мрази хаоса, бъркотията и мизерията. Най-близките му знаят колко е сприхав, когато нещо в къщата му не е на мястото си.

 

Ще трябва обаче да свиква на безпорядък, ако иска да става баща, както твърди. Минава 40-те и очаква появата на подходяща жена, с която да свие семейно гнездо.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени