Роднини искали смъртта на Венета Райкова (Още за зловещото детство на водещата)

1591
22 Септември 2017, 15:00


Венета Райкова е отроче на разведени родители, но детството й в родното Попово щяло да е още по-зловещо, защото роднини искали смъртта й още преди да се роди, научи HotArena.

Семейството на нейния баща, който напуска майка й, докато е бременна, били твърдо против Венета да се появи на бял свят. Те настоявали майка й да направи аборт, за да не тръгне лошо име на фамилията. Родителката категорично отказала да се съгласи с тях, но по-късно била заплашвана и увещавана да остави дъщеря си в сиропиталище. Първият спомен на водещата от баща й също не приятен. Докато ровела в нещата на баба си и дядо си в къщата им в Попово, попаднала на снимка,, на която върху коленете на баща й стояла разкрепостена жена, прегърнала го през врата. Тогава Райкова попитала леля си коя е жената, а тя й разкрила, че заради нея татко й ги изоставил. Снимката била изпратена анонимно в дома им, за да могат да научат истината за грешния Румен.

Най-тежко Венета преживяла раздялата на родителите си през пубертета, когато осъзнала, че баща й никога няма да я потърси. Майка й се запознала и се задомила с друг, но Райкова не успяла да мели брашно с пастрока си.

С годините преглътнала семейната драма, но когато се родил синът й Патрик и се престрашила да го покаже публично, хората се надпреварвали да й казват колко поразително момченцето прилича на дядо си. Точно тогава блондинката получила и един от първите си нервни сривове и отправяла проклятия както към рода си, така и към хората дръзнали да й кажат мнението си, пише „Ретро“.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени