Слави инкогнито при лечителка в Шумен! Цери се от ослепяване с дърпане на уши

1366
17 Ноември 2017, 13:00


Слави Трифонов реши да лекува здравословните си проблеми с методи, които са извън обхвата на традиционната медицина, узна HotArena.

 

От свои познати учиндолецът разбрал за прочута лечителка в Шуменско, при която на опашка се редели професори, политици, и звезди с най-различни болежки. При знахарката шоуменът направил няколко сеанса, разказват местните. Въпреки че я помолил за конфиденциалност, жената споменала тук-там, че Слави е търсил помощ при нея.

 

Дарбата на лечителката била потомствена, а силата не била в думите, а в ръцете й. С тях извършвала съвсем обикновено на пръв поглед действие, което обаче намествало органите и им помагало да се лекуват. Ставало дума за дърпането на уши.

 

Пари за услугата никога не взимала, а самата процедура била безболезнена, но помагала на всеки девет от десет души, писа „Ретро“.

 

Жената не искала да сподели точната диагноза на Слави. През последните години самият той не посмя да даде повече подробности за тайнственото заболяване, скапало последователно зрението и опорно-двигателната му система, освен че призна наличието на неврит на лявото си око.

 

Давал луди пари за ампули, които потушавали болката. Една бройка от тях струвала 500 лева – силното лекарство спомагало за стабилността при ходене, която водещият нямал. Преди да си направи операция двама души му помагаха да се придвижва. Предстои да разберем дали новото лечение, извън рамките на традиционната медицина. 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени