Слави с поне 3 смъртни заплахи! (Кой и защо иска да убие Дългия?)

1126
21 Февруари 2018, 15:00


Най-малко 3 са смъртните заплахи, които шоуменът Слави Трифонов е получавал досега. Това разкриха пред „Галерия“ източници, близки до тв водещия след поредната заплаха срещу него.

 

Миналата седмица, навръх Свети Валентин, 42-годишният Рейхан Мехмедов се обажда на тел. 112, разкривайки намеренията си да убие Слави Трифонов.

 

Пред оператора мъжът обяснява, че преди 8 години на 1 март шоуменът му е нанесъл вреда, без да уточнява каква. За да си отмъсти, Рейхан заплашил, че на 1 март 2018 г. ще „заколи“ тв водещия в НДК.

 

Обаждането е направено от телефон в пощата на гр. Стражица и само час по-късно Мехмедов е задържан. Установено е, че лицето има психични отклонения и е настанен за лечение в психиатрията в село Церова Кория.

 

От „Шоуто на Слави“ увериха, че на 1 март предаването ще се излъчи по график и нямат притеснения след заплахите.

 

„Мислите ли, че 7 телохранители без причина пазят Слави? Още преди 20 години получи първата си сериозна смъртна заплаха като продуцент на „Хъшове“. След това знаем със сигурност за още една, отпреди няколко години, а тази е третата. За колко още Дългия си мълчи, не е ясно“, коментираха близки до Трифонов. В редакцията на „Шоуто на Слави“ се получавали писма от всякакви откачалки, като веднъж дори имали сигнал за бомба в студиото.

 

Първата заплаха Дългия получава малко след излъчването на пилотния епизод на „Хъшове“ по БНТ през далечната 1998 г. Втори нямаше, тъй като предаването бе свалено заради острите критики срещу правителството на Жан Виденов. Не е ясно кой е авторът на заканите, но оттогава гардовете на Слави се удвояват.

 

„Преди няколко години Трифонов получи още една заплаха за убийство. Възможно е да е била пак от някой психопат. Слави вече дори не обръща внимание на подобни сплашвания, превърнаха се в ежедневие“, клатят глава запознати.

 

Днес охраната на Дългия се състои от 7 главорези, всичките минали през системата на МВР. Неговите „сътрудници“, както сам ги нарича, са се доказали като добри гардове на известни политици и бизнесмени. На публични събития Слави се движи с ескорт от два джипа, а в ежедневието е придружаван само от един телохранител, плюс шофьора.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени