Стилистът на Галена изригна в Инстрагам! В сигнал до HotArena обаче читател го определи на.... (Вижте критиката)

5580
18 Ноември 2017, 15:47


Стилистът на Галена Добромир Киряков скочи да брани професионалното си поприще, видя HotArena.


Галена доверява стила си и цялостната си визия на Добри от дълго години. Често пъти е хвалена, но и не по-малко е била критикувана. А покрай работата си с певицата Киряков съвсем се е главозамаял и е започнал да чете морал на своите "колеги".


"Понеже напоследък е модерно да си стилист, просто защото обичаш да ходиш по магазините и защото тази работа изглежда много лесна, нека Ви издам една тайна от кухнята - НЕ Е! Да подготвиш дрехите за снимки не е лека задача, всяка една изисква специално отношение към материята, детайла, кройката", разясни Добромир в една от социалните мрежи.


Това негово изказване породи доста разнопосочни реакции. Публикуваме ви една на читател на HotArena, който не се е сдържал да опровергае самохвалебствените слова на Киряков:


"Добри Киряков изригна срещу всеки, който си мисли, че е стилист. Явно, според платената дружка, на Галена всеки, който ходи до мола и си купува нещо според него стилно, не знае колко е сложно с мънистата и паетите на фотосесиите. Точно поради тази причина няма право да се нарича стилист.

Мислихме, че да се наречеш стилист трябва да имаш вкус, усет, стил, да копираш западните звезди и да имаш богат приятел да те слуша, но явно сме сбъркали. Все пак Добри облича Галена и най-добре знае защо е избрал тоалета и тип торба за боклук преди няколко седмици. И за да завърши на положителна нотка Добри вмъква платена реклама на известна марка...ютии. Добри пари на пара перушина на рокля и досущ заприличва на баба от телешопа."

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Д
Преди 1 година
-1
Пак мирише на платена статия от една, която копира ботушите на Галена
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
J
Преди 1 година
-6
Някое "стилистче" се е обидило явно. А и само да вметна, че работата на Добри е призната от световни величия в тази сфера. Не знам кой копира и кой не,но разбеснелия се автор явно не знае как е на Запад, защото там като се появят 5 звезди с еднаква визия не се нарича копиране, а се пита на коя повече и отива. В този ред на мисли Бионсе и Ники Минаж се снимаха в клипове с червени лачени боди и чорапи едва 2017, а Галена ги снима още 2015 в клип. Първият клип от новия албум на Тейлър Суифт е с 3 визии кято на Галена от TheBoss, който излее лятото. Явно на някой му пречи,че Добри е най-добрия бг стилист и не работи на конвейнер ( както той е казвал) като колегите си, които работят с 20 певици и ги правят еднакви. Отдавна го следя и наистина е доста напред от останалите. А и той не само стилист, а сценарист на доста видеа и съсобственик на Betond,които са носили световни звезди. Не опорочавайте тази професия, заради злобни изблици на засегнати "стилисти" !!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени