Сузанита става снаха на Деси Слава? Дъщерята на Орхан Мурад си падна по сина й

4864
21 Декември 2017, 16:00


Бременната Деси Слава съвсем скоро може да се сдобие с кандидат-снаха с имидж, от който на всяка свекърва може да й стане лошо, научи HotArena.

 

Това е почти невръстната й колежка Сузанита. Момичето сериозно си е паднало по сина на Деси – Майки, а родителите не спирали да я насърчават в това увлечение. 

 

Орхан Мурад и жена му Шенай познавали Майки от съвсем малък и много го харесвали. Смятали го за добро момче, а майка му – да идеална „свекърва” на момичето си. Макар за пред хората да твърдят, че застават зад всяка стъпка на Сузанита, включително зад най-скандалните й изяви, те всъщност много се притеснявали, че дъщеря им е тръгнала по много лош път. Тя сменя гаджетата си почти през месец и родителите й се надявали, че благодарение на Майки това може да се промени, писа „Уикенд“.

 

Самата Сузи доскоро не обръщала никакво внимание на сина на Деси Слава. Тя си падала по по-големи и добре сложени батковци, а Майки до преди няколко месеца беше най-обикновено пухкаво и свито момче, пълно с комплекси за малоценност, по което нито едно момиче не се заглеждаше. Напоследък обаче той сериозно е отслабнал и възмъжал. Покрай „доведения си татко” – боксьора Благой Найденов, започнал да спортува и вече се хвалел с много фенки сред момичетата на своята възраст.

 

Една от най-запалените му почитателки била Сузанита. Понеже родителите им са колеги, двамата се познават, откакто се помнят. Но чак сега между тях започнали да прехвърчат искри. И докато семейство Мурад е много ентусиазирано от идеята да се „сроди” с Деси Слава, за нея не е съвсем сигурно, че би одобрила подобно стечение на обстоятелствата. Певицата обаче се успокоявала, че синът й още е малък и всяко влюбване е ден до пладне. 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени