Уникално! Вижте Теди Александрова като малка!

1093
12 Януари 2018, 19:22


Единствено и само HotArena успя да се добере до снимките от детството на Теди Александрова. Според запознати с буйния нрав на изпълнителката на „Пайнер“, който тя демонстрира и в текстовете на своите песни, той далече не е просто образ.

 

 

Тя си е била такава и като малка. Лидер в класа, лидер в училищния вестник, където често публикували нейни есета, което само по себе си говори за същността на певицата.

 

Освен, че е била любознателна в даскалото, тя е била и най-добрата в местния клуб по спортни танци (латино-американски). Цели 3 години от детството си актуалната към днешна дата певица е посветила на тях.

 

Освен тази информация, единствено и само HotArena разбра, че изпълнителката се е занимавала с музика в тийнейджърските си години макар и непрофесионално. Едва на 14-годишна възраст Теди решава да започне да пее в кварталния бенд, съставен от деца, които били приблизително на нейната възраст тогава - през 2004-та година в родния Лом. И така, макар на шега и съвсем аматьорската, в последствие се оказва, че точно този период, в който Теди учи всякакъв стил музика в бандата, в днешно време изиграва много благоприятна роля в професионалния й път в музиката, защото рутината, която тя придобива там, днес я прави една от певиците, които не се страхуват да пеят на живо. През 2009-а година настъпва очаквания и мечтан момент за Теди – тя се явява на кастинга на „Пайнер“ в Монтана и го печели.

 

Година по-късно стартира кариерата си. Хитовете в репертоара на Теди са много, а феновете й стават все повече.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени