Венета проклета от врачка да е сама! След развода с Тишо, водещата на „Папараци” вече не вярва в любовта (Подробности)

3529
18 Януари 2018, 12:03


Венета Райкова съвсем не случайно вярва в невидимото. Самата водеща многократно се е убеждавала, че има сили, които влияят в живота й и го направляват в различни посоки. Преди време дори сама се опитала да се избави от проклятие, което обаче така и не било свалено изцяло от плещите й. На него Райкова преписва и развода си с Тихомир, научи HotArena.

 

Случката навярно е останала далеч в спомените на Венета. Разказала я на приятелки след време, когато вече била семейна. Тогава им споделила, че веднъж срещнала врачка и отказала да й даде десетачка за стръкче увехнал здравец. Мургавата баба се вбесила и пророкувала зад гърба на водещата, че тя никога няма да се ожени. Проклятието за една бройка да се изпълни, ако Тихомир не бил по-упорит. С месеци ухажвал телевизонерката, преди да успее да пробие защитната й стена, писа „Уикенд“.

 

Спомням си колко се зарадвах, когато хванах букета на сватбата на моята приятелка – астроложката Оксана. Тогава бях сама и много исках най-сетне да срещна правилния човек. В същата година срещнах Тишо и заживяхме щастливо. Но ме застигна старо проклятие, по-скоро го застигна него. Размъти му се мозъкът и той подаде молба за развод. Трябваше да се изнеса от общото ни жилище в апартамент, което още се довършваше от строителя.

 

Бях сама в цялата сграда. Още не бяха пуснали тока и водата. Страшна мизерия, но нямаше какво да направя. Отказвах на поканите на мои приятели, въпреки че после съжалявах. В крайна сметка се събрахме отново с Тихомир, но и до днес не пропускам да му връщам за причинената болка. Би трябвало да си е извадил правилните поуки след тази негова грешка”, обяснявала е за този момент от миналото си водещата.

 

Журналистката си признава, че в онзи период е изпаднала в тежка депресия и се опасявала да не остане сама завинаги. Чертаела тъжни прогнози, а и още нямала сина си Патрик.

 

Отговорът за това какво толкова намира в Тихомир, се крие вътре в него.Търпелив и добър човек е, който винаги успява да я укроти. „Разбрах, че е за мен, още щом го видях да се разправя с всякакви майстори и ремонти, с чиновници в общината и с други досадни дреболии от ежедневието. Самата аз изобщо не съм оправна в живота и се нуждая от някой, който да действа вместо мен”, признава капризната телевизонерка.

 

Родената в Попово блондинка толкова бърза да се обвърже с кроткия бизнесмен, че дори е готова да се лиши от официалната церемония. Приема, че така може да избегне циганското проклятие. Семейните й отношения се сплотяват след раждането на единствения им наследник Патрик, който според Венета прилича изцяло на нея. Малкият й е одрал кожата и характера.

 

Вкъщи е царството ни с Патрик, а Тишо само ни угажда, защото не може да се справи и с двамата. В никакъв случай обаче не бих родила отново. Не смятам, че мога да гледам повече от едно дете”, отсича Райкова.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ruci li si, pussy li si
Преди 1 година
-1
Венета 200 лв седмичен плати ли ти, лоши статии да не пишеш ти подсигури ли се! Хотарена номер едно си ти, без Випа на Галена става ли ти! Пуси коментара ми трий, от Гущеров и Емануела ще се избийш :))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени