Заплашваната от 4 години Нелина от „Дийп Зоун” в паника: Маниакът стана още по-агресивен!

2975
01 Януари 2018, 12:00


Животът на Нелина от „Дийп Зоун проджект” е станал истински ад след като „Господари на ефира” разказаха в национален ефир историята със сексуалния маниак, който я тормози вече 4 години. Вместо да спре с атаките си, перверзникът продължава още по-агресивно да я напада, научи „Уикенд” от нейни близки. Представящият се като Емил Марков психопат даже твърди, че певицата е имала връзка с дознателя, който е провел разследването по жалбата й срещу него. Според него, тя е напуснала страната, научи HotArena. 

20-годишната изпълнителка се оплака в национален ефир, че системно е преследвана, заплашвана и обиждана от мъж, който може да й бъде баща. Всичко започва през 2013-а, когато е едва на 16 години и участва в „Х Фактор. Преследвачът й по онова време е на 43. Оттогава досега той препълва профилите й във Фейсбук с перверзни и агресивни коментари, които превръщат в кошмар живота на момичето. То опитало да се защити, искайки съдействие от органите на реда. Но дори и те се оказват безсилни пред агресора, който знае къде живеят и Нелина, и семейството й в родния на певицата Казанлък и вече тормози не само нея, но и всичките й близки. 

Вероятно заради безизходицата, Нелина се обръща към „Господари на ефира”. Това обаче май ще се окаже грешка. По данни на „Уикенд” от деня на снимките на репортажа е започнал истинският ад в живота й. Тя вече не може да излезе спокойно на улицата. Агресията на маниака станала толкова неконтролируема, че се наложило да се крие не само от него, но и от целия свят. Доказателство са думите му, които той публикува на нейната Фейсбук страница веднага след като е сгащен от репортера Боби Ваклинов. Това става седмици преди излъчването на репортажа. 

„Разбрах, че си в Англия при онзи мулат. Е, когато една певица остане без участия (логично) в родината си, има много свободно време да пътува. Нелси, ако не знаеш, за всеки случай да ти кажа, че Република България, Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия имат спогодба за екстрадиция. Срещу теб и други хора има внесен сигнал в Софийска градска прокуратура, която трябва да провери цялата дейност по преписката на Районната прокуратура и СДВР. При доказан опит за набеждаване пред орган на властта те грозят от една до шест години лишаване от свобода”. Това пише представящият се за Емил Марков маниак.

Става ясно, че „Господари на ефира” не само не са го уплашили, а напротив – дори са го нахъсали да продължи тормоза си над нея. Дали наистина певицата е в Англия, „Уикенд” няма информация. Не е изключено обаче да се е укрила при приятели в чужбина, още повече, че групата напоследък се изявява с друга певица, макар че официално все още работи с Нелина. От снимките на момичето, както и от други постове на Емил става ясно, че тя действително има близък, който е цветнокож. Не е ясно обаче по какви канали преследвачът е стигнал до информацията, че неговата мишена в момента е именно с него.

Психопатът твърди, че на Нели й харесва да бъде обект на интереса му. „Нашата връзка се простира отвъд външността, физическото”. Би ли отрекла пред всички, че ми каза тези думи ?! Да, така е, за мен никога не е имало значение, че лицето ти не е хубаво без грим, че поне аз те намирам за нисичка, че почти „не страдаш” от гърди, че когато говориш, гласът ти далеч не е от най-нежните... Ако беше свястно момиче, щях да те харесвам и обичам изключително много!”, пише „Емил Марков”. 

Той намеква, че певицата е флиртувала с дознателя, назначен да разследва нейната жалба. Опитва се да го докаже с реплики, които двамата са си разменяли в социалната мрежа. „Кажи дали е редно да има такава комуникация между жалбоподателка и дознателя Румен Виденов”, приканва преследвачът. Той е приложил копия от тези реплики към своя сигнал в прокуратурата. На тях се вижда, че Нелина и Виденов са си разменяли виртуални сърчица и целувки – нещо напълно стандартно при комуникация в социалните мрежи. 

„Ако още не си го проумяла, на мръсотията винаги отговарям с мръсотия… Трябваше да опиташ с добро, с диалог, ама тази пуста потресаваща липса на интелигентност… „Хитра” и „интелигентна” са много различни неща… Е, сега в рамките на закона ще „береш горчиви плодове” и „ще се дереш в тръни” – кой каквото е заслужил”, пише още „Марков”.

„Уикенд” потърси за коментар самата Нелина Георгиева. Младата певица обаче вече не желае да говори за този проблем – поне засега. Нейни близки признават, че е много уплашена и се страхува за живота си. Според запознати, Нелина най-вероятно е направила грешката преди 4 години да има кратки отношения с маниака и той не иска да я остави на мира.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емил Марков
преди 12 месеца
0
''Нелина и Виденов са си разменяли виртуални сърчица и целувки – нещо НАПЪЛНО СТАНДАРТНО при комуникация в социалните мрежи.'' А НАПЪЛНО СТАНДАРТНО ли е, когато става дума за ЖАЛБОПОДАТЕЛКАТА и ДОЗНАТЕЛЯ по преписката ?!?! Пу, толкова тенденциозна и тъпашка статия, пълна с лъжи. :D :D Да се бяхте обърнали и към мен ! :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емил Марков
преди 12 месеца
0
''Нелина и Виденов са си разменяли виртуални сърчица и целувки – нещо НАПЪЛНО СТАНДАРТНО при комуникация в социалните мрежи.'' А НАПЪЛНО СТАНДАРТНО ли е, когато става дума за ЖАЛБОПОДАТЕЛКАТА и ДОЗНАТЕЛЯ по преписката ?!?! Пу, толкова тенденциозна и тъпашка статия, пълна с лъжи. :D :D Да се бяхте обърнали и към мен ! :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иванов
Преди 1 година
-8
Много ми е интересно как "уж"порядъчно момиче на 16 ще контактува с 43 годишен мъж.Слаб контрол и пълно безхаберие на родителите .Това момиче баща и роднини няма ли, нали го знаят кой е и къде живее,ако си мислят ,че някой ще им помогне жестоко се лъжат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gossip girl
Преди 1 година
-2
А защо приемате думите на човек, с видимо сериозни психични проблеми за чиста монета, в неговата глава може да са имали "нещо", а може и реално той да и е казал, че е красива, тя да е казала благодаря и за него това да е "нещото" между тях. Момичето има сериозен проблем с този олигофрен, като закона не го плаши, то сериозен бой би го сплашил, но щом е толкова нагъл да подава жалба срещу нея, какво ли би станало като го почупят целия?
Бети
Преди 1 година
-12
Тая "жертва", струва ми се, всяйчески се опитва да блесне в интернет пространството с "извесността си."
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени