Анелия разкри има ли вземане-даване с Калоян Арсенов (+Истината за отношенията й с Емилия и Преслава)

6584
01 Декември 2014, 10:00


Фолк звездата Анелия се определя като „щастливо разведена“. Животът й е осакатен откъм личен живот, но на този етап тя е доволна от него и твърди, че го живее на пълни обороти. Блондинката гостува на „Папараци“ по БТВ и дискутира най-актуалните теми около себе си, чу HotArena.net.

 

Вчера Ви разкрихме малка част от интервюто й, което даде пред Ива Екимова. Изпълнителката дълго време е крила сериозна връзка от медиите, която е приключила заради желанието на половинката й да създадат семейство и наследници.

 

Анелия гордо заявява, че на този етап кариерата й е нейният приоритет. Като цяло мъжете, в които се е влюбвала, се броят на пръстите на едната й ръка.

 

Историята с Калоян Арсенов е започнала, когато той си е позволил да публикува тяхно общо фото в Инстаграм. След това медиите раздули, че двамата имат връзка, което нямало нищо общо с истината. „Калоян е един добър мой приятел, който много уважавам“, отсече русокоската и добави, че отношенията им се ограничават само до там.

 

Певицата отново подчерта, че няма лично пространство и време и затова няма как да има мъж до себе си: „Той ще изиксва от мен да бъда до него, аз не мога да му го предложа“.

 

Пайнерката споделя за дъщеря си Ивон, че е силно момиче, което приема добре ангажираността й. Детето е наясно, че мама не може да го води и взима от училище, както правят другите родители с наследниците си, тъй като е доста заета. В началото това е тежало на Анелия, но после е свикнала.

 

За нея е най-важно с Коко да втълпяват на Ивон, че е обичано дете и че за тях няма нищо друго по-важно. Напоследък чаровницата е започнала по-често да се вижда с братчето си – синът на Емилия и Динев – Иван.

 

Като е бил по-малък е живял в Сандански и Анелия не е могла да води до там малката. Сега Емилия идвала да взима момиченцето, когато са в София.

 

Сдобряването й с настоящата жена на бизнесмена се е случило съвсем „естествено и приятно“. На срещата, която доведе до обновяване на отношенията между бившата и сегашната, са си казали каквото са имали.

 

От всичко това са последвали едни хубави и чисти взаимоотношения. Анелия е проявила толерантност, че Емилия, като втората жена на Коко, е била по-несигурна и е проявявала слабост. „Сега тя вижда, че съм добронамерен човек“, добавя екс съпругата на Динев.

 

Анелия твърди, че няма толкова интриги във фолка, колкото медиите насаждат. Уважава своите колеги, а според нея Преслава е един достоен изпълнител и не са имали скандали за първите места, както често пише в пресата.

 

За Миро от „Каризма“ певицата твърди, че той е най-верният приятел. „Много е сърцат, много чист, много емоционален, много отркрит. Един от най-страхотните хора, които съм срещала“, обсипва го със сюперлативи пайнерката.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени