Асистент на Чарли Шийн: Дрогира ли се, налита с нож и играе буги

26 Ноември 2015, 19:25


Асистент на Чарли Шийн разкри шокиращи подробности от личния му живот. Актьорът има гореща кръв, но дори и най-ревностните му фенове останаха изумени от разкритията свързани с начина му на живот, научи HotArena.


"Под въздействието на наркотици и много алкохол, Чарли Шийн сваля дрехите и танцува с нож за "забавление" пред публика от платени порнозвезди и приятели ...

Но когато наркотиците и алкохолът веднъж го замаяха, той случайно си сряза крака, което доведе до много кръв на масата, а накрая и върху таблетите и компютъра.“, разкрива неговия асистент.

Нетрезвият актьор прибягва и до други странни забавления. Веднъж накарал свой приятел да докосне кръвта му, като твърдял, че това е "кръв на тигър", цитира той самия Чарли, който заявил, че в неговите вени тече "тигрова кръв".


Той става изключително буен в такива моменти. Дере се, крещи, не дава да му помогнат“, разкрива своята история личния асистент на актьора Стив Хан, който е бил свидетел и на инцидента, случил се в средата на 2012 година и довел до изхвърлянето му от "Двама мъже и половина".


Хан (34), който започнал да работи за Шийн през 2011 г. и пропътува света с него, още помни емоционалния момент, когато шефът му е разкрил тайната, че е ХИВ-позитивен, с крайно нецензурни думи."Той беше много силен, когато ми каза: Не плачи, добре съм. Не умирам, нещата ще станат по-добре", разказва Хан.Асистентът разкрива, че Шийн не е бил толкова луд зад камерите както твърдят в медиите, когато се пишело за неговия известен "нервен срив".Всъщност актьорът се държал почти приятелски с екипа и бил мил. Докато комбинацията от дрога и алкохол не го изваждала от релси.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени