Бившата жена на Андрей Едрев сензационно: Той е опасен, занимава се с криминална дейност!

2919
05 Август 2020, 16:00


Гергана Дякова, бившата жена на Андрей Едрев и настоящият и мъж Омуртаг разказаха пред „Галерия“ не само за съдебните проблеми, които имат с него, но и за това, че той върти незаконна дейност.

"Занимава се с проституция, изнудване, клониране на кредитни карти и пране на пари. Записва абсолютно всеки с когото говори", разкрива Омуртаг. С Гергана разполагат с различни записи на Едрев, като на единия от тях се чува както коментира с непознато лице как да хакнат банкомат на остров Бали, чрез източване на информация от банкови карти. В същия запис риалити участникът споменава имената на няколко представители на криминалния контингент сред които Кирчо Руския, Стоян Пейчев, и Динята.

А от друг запис се чува гласът на Андрей, който обяснява на две жени, едната от които Гергана, за скимиращи устройства за банкомати, с които се копират данни от картите. Едрев дори дава акъл, че е много по-лесно тези устройства да се поставят от майки с деца, тъй като не биха събудили подозрения.

„Той е криминален елемент, който има наглостта да се изкарва борец за правда, жертва. Опитва се да влезе в политиката и говори за морал, докато прави порно клипове в дома си“, споделя Омуртаг.

Гергана и мъжът й разполагат със записа, на които Андрей споменава за близките си отношения с известни лица от подземния свят, политици, както и служители на Министерството на вътрешните работи. Гергана има издадено ограничителна заповед срещу Едрев. През миналата година той се появи в родния й дом в Панагюрище и я блъска в стената. Заплашваше я, че ако не се върне при него, ще види сметката и на нея и на децата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Прокуратурата
преди 3 седмици
0
Сезирани сме няколко пъти от страна на г-н Едрев. Проверките се ивзършват една след друга.Ю Вероятно скоро ще има повдигнато обвнинение срещу рецивидиста Омуртаг Александров Дяков и съпругата ми Гергана Дякова
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Резултата се променя
преди месец
-7
Тя взе да се доста повтаря....Като свършат песните и плочата спира да се върти!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
-1
Гергана и Омуртаг да сезират прокуратурата за Едрев,не да дават интервюта.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени