Бившата жена на Филип Аврамов му намери заместник

17 Октомври 2019, 16:00


Бившата жена на Филип Аврамов отново е щастлива три години след като актьорът ѝ заби нож в гърба, като забремени колежката си Севинч Ибрахим, разбра HotArena.


Хубавата Милена най-после успя да преживее болката, която съпругът ѝ причини, и да намери нов мъж, на когото да се опре.


Новата връзка на Милена Аврамова се оказа изненада дори и за близките ѝ. Тези дни тя се появи на публично събитие, придружена от непознат за широката общественост господин, който видимо е по-възрастен от 38-годишната дама. На въпросното място бе пълно с познати на актрисата от Сатиричния театър, която блесна и с малка роля в сериала на Би Ти Ви „Скъпи наследници”. Някои от присъстващите бяха нейни близки приятели, но нито един не познаваше придружителя ѝ.


В първия момент познатите на Милена дори смятаха, че тя случайно е влязла в помещението заедно с въпросния господин. Едва след като им каза, че двамата са пристигнали заедно, хората схванаха, че приятелката им отново има връзка. Това бе приятна изненада за всички, които бяха свикнали в последните години да виждат брютенката или сама, или в дамска компания.


Месеци след като Филип Аврамов вече се радваше на втората си дъщеря, родена от новата му жена Севинч, бившата съпруга признаваше, че не може да спре да го обича, независимо, че той вече е с друга. Тя дори споделяше с последователите си в социалните мрежи горещи кадри от любовни сцени от филми, които е снимала заедно с мъжа си. Това била нейната първа истинска любов и Милена искрено вярвала, че двамата ще бъдат заедно до смъртта си.


През лятото на 2016 г. обаче Филип най-неочаквано завъртя афера с певицата Севинч, която участва в неговия спектакъла „Бог Рок”. Всичко започнало почти на шега, но любовницата бързо забременяла и това окончателно решило развоя на събитията. Фицата се раздели официално с Милена, а през 2017-а на бял свят дойде втората му дъщеря, която двойката кръсти Ана. Името било любимо на бившата съпруга, която въпреки раздялата продължава да се подписва с фамилията на мъжа си. Самата тя, докато била бременна от Филип, обмисляла да кръсти така своята дъщеря, но заради таткото се отказала и нарекла детето Рая. Когато чула, че Севинч не само е взела мъжа ѝ, но и любимото ѝ име, Милена била съсипана. И въпреки всичко намерила сили да прости.


Към днешна дата всичките ѝ терзания са в миналото, защото и тя вече се радва на щастлива връзка. Запознати шушукат, че не случайно този път е избрала човек, който не е популярен. „По-малко фенки на мъжа ми – по-добре”, била новата философия на актрисата. Тя си била научила урока от връзката с Фицата – ако мъжът ти е любимец на жените, има огромна опасност да ти го отмъкнат под носа, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буби
преди 3 години
0
Лелее много е хубава и нежна. Не мога да повярвам, че е я зарязал заради тази крава. Може би не са си допадали по характер.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НОНИ
преди 3 години
0
Остави си красивата жена и се хвани с тоя звяр!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gabi
преди 3 години
0
А той па щтото един хууубав,та тя грозна.Хубава е бившата жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Име
преди 3 години
0
Много красива дама, дано е щастлива.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ману
преди 3 години
0
Тоя па тъпак ква грозна циганка взе, заряза симпатична та си чаровна жена...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени