Бой Джордж: Даяна ме спаси от дрогата!

15 Февруари 2016, 19:00Въпреки че никога не са били приятели, британският музикант Бой Джордж заяви в интервю за британския "Мирър", че покойната принцеса Даяна изключително много е му помогнала в най-трудните моменти, научи HotArena.

Музикантът заяви, че те случайно се срещнали през 1980 г., и са имали кратък разговор. Музикантът признава, че в този период живота си е бил извън контрол, тъй като по това време се е борил със зависимостта си от хероина, но кратката среща с принцесата е променила живота му.


„Бях зависим от хероин, нямах доверие в никого, не знаех кой ми е истински приятел и кой ме използва заради славата. Но тя само с едно изречение ми даде сили да се боря. Тя ми каза: "Знаеш ли какво? Ти си голям боец. Ти си като мен, голям боец.“ И това беше най-хубавия комплимент, който някога съм получавал", разказва певеца.


В момента той е наставник в британското шоу за таланти "The Voice".


Смятам, че когато си млад и когато растеш и съзряваш пред очите на обществото, го правиш буквално пред всички. Така допускаш грешки и всички изпитания и сътресения, които преживяваш стават достъпни за хората“, заяви музикантът.54-годишният Бой Джордж през 2008 г. бе затворен заради обида и тормоз над мъж за ескорт, който музикантът заедно с приятел уж завързали с белезници и физически тормозили, когато искал да избяга.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени