Борислав Захариев свали проклятието на Боби Турбото

18 Март 2018, 14:00


На влизане в Къщата на „ВИП Брадър Ол Старс” през 2014 г. Борислав Захариев си пожела най-сетне да свали проклятието на Боби Турбото. Тв образа, който създаде навремето в „Сблъсък”, му даде моментна слава, но и го обрече на трайна безработица. Заради Боби Турбото, актьорът, който вече е на 37 години, така и не успя да пробие нито в театъра, нито в киното.

За цялото това време, откакто не е на екран, Борислав Захариев на няколко пъти опита да покаже, че може много повече от това да се изявява в емблематичния тв образ. Пробва да промени имиджа си във „ВИП Денс”, където стигна до финал, а после и във „ВИП Брадър Ол Старс”, където нямаше такъв късмет. Сега в „Като две капки вода” Борислав като че ли най-сетне успя да счупи каръка и да докаже артистичния си потенциал. 

„Колкото ми е дал този образ, толкова и ми е взел. Хубаво е да си известен, обаче това какво значение има, когато не си щастлив. Не може да се каже, че с този образ мога да бъда щастлив. Щастлив съм, че съм разпознаваем, че хората се забавляват… Най-вече съм щастлив за това, че карам хората се усмихват. Това е нещо, което наистина ме кара да се радвам и да се кефя, че съм избрал този път… Но този образ ми отне и възможността да градя кариера, възможността да бъда различен, какъвто искам да бъда, и такъв, за какъвто съм учил. И с това съм се справял доста добре, докато бях студент, много преди да сложа престилката и очилата”, заяви преди време Борислав Захариев. 

„Вярвам, че ще дойде момент, в който ще покажа на хората, че не съм само този…”, споделя Борислав, визирайки тв образа си Боби Турбото. Предвид блестящите му изяви на сцената на „Като две капки вода”, нищо чудно актьорът най-сетне да успее да сбъдне голямото си желание, пише "Уикенд". Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени