Чарлийз Терон и Шон Пен на косъм от съд! (Тормозели сина на актрисата)

15 Ноември 2014, 12:24


Чарлийз Терон и Шон Пен си навлякоха сериозни проблеми с полицията, след обвиненията на очевидец, който твърдял, че те тормозят двегодишния син на актрисата, Джексън.


Известната актьорската двойка била на разходка в парка "Васкес Рокси" в Южна Калифорния, когато очевидец се обадил на полицията, защото осиновения син на Чарлийз започнал да пищи.


Свидетел твърди, че се е опитал да запише целия инцидент, но актрисата се впуснала в спор с него и провалила намерението му.


Полицията е пристигнала бързо и е констатирал, че малкият Джексън просто нервно реагирал на наложеното наказание от майка си, така че Шон и Чарлийз не били арестувани.


Терон осинови Джексън през 2012 г. и от тогава всичките й приятели не спират да я хвалят за възпитателните й методи. Връзката й с Шон Пен също била много спокойна и двамата обожавали детето й.


С Шон Пен актрисата започна да се среща през юни тази година, но се предполага, че те вече са сгодени.


Самият актьор има от бившата си съпруга, актрисата Робин Райт,две деца, които го обожават. Въпреки че е известно, че има проблем с контрола на гнева си, Пен досега никога не е бил обвиняван в тормоз над деца.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени