Атина Онасис счупи гръбнака си

Милиардерската наследница Атина Онасис претърпя жесток инцидент преди броени дни. 27-годишната внучка на Аристотел Онасис падна от кон и си счупи гръбнака.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/atina-onasis-schupi-grybnaka-si HotArena.net
Атина Онасис счупи гръбнака си

Милиардерската наследница Атина Онасис претърпя жесток инцидент преди броени дни. 27-годишната внучка на Аристотел Онасис падна от кон и си счупи гръбнака.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Милиардерската наследница Атина Онасис претърпя жесток инцидент преди броени дни. 27-годишната внучка на Аристотел Онасис падна от кон и си счупи гръбнака.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Инцидентът станал по време на тренировка за състезание в Холандия. 27-годишната гъркиня е състезателка по конна езда и е паднала от коня по време на тренировката.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">При прескачане на едно от препятствията буйното животно хвърлило Атина над бариерата. В резултат милиардерската наследница потрошила гръбнака си.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Според медицинския екип състоянието на Атина е изключително сериозно. Тя има счупен прешлен в областта на гърба, а испанските медии съобщават и за фрактура на шиен прешлен.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">По думите на съпруга на Онасис, бразилския ездач Алваро Алфонсо де Миранда Нето, познат още като Дода, състоянието й е изключително сериозно. Лекарите се опитват да спасят милиардерската наследница, но надеждите да се възстанови напълно и да проходи отново не са големи.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.