Бившата на Джако заприлича на лелка

Бившата съпруга на Майкъл Джексън е неузнаваема. Дъщерята на краля на рока Лиза Мари Пресли успя да уплаши дори фотографите с вида си.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/bivshata-na-djako-zaprilicha-na-lelka HotArena.net
Бившата на Джако заприлича на лелка

Бившата съпруга на Майкъл Джексън е неузнаваема. Дъщерята на краля на рока Лиза Мари Пресли успя да уплаши дори фотографите с вида си.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Бившата съпруга на Майкъл Джексън е неузнаваема. Дъщерята на краля на рока Лиза Мари Пресли успя да уплаши дори фотографите с вида си.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">45-годишната звезда направо не прилича на себе си. И според мнозина се е превърнала в истинска лелка.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">За разлика от майка си Присила, която въпреки своите 70 години, изглежда с поне 30 години по-млада Лиза Мари прилича на плашило. Дъщерята на Елвис е напълняла до неузнаваемост, а също така изглежда има и проблеми с алкохола.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Откакто се разведе с Джако Лиза Мари изчезна от светлините на прожекторите. Феновете на краля на попа не можаха да я разпознаят дори на погребението му.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">От очарователната брюнетка, която бе редом до Джако в най-успешните години от кариерата му няма и следа. Вместо това Лиза Мари изглежда като лелка.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Майка на две дъщери наследницата на Елвис се е превърнала в най-обикновена домакиня. И според мнозина изглежда по-стара, дори от майка си, която изглежда забележително за възрастта си.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.