Бракът на Брад и Анджелина незаконен в САЩ (Вдигат втора сватба)

Бракът на Брад и Анджелина се оказа незаконен в САЩ. Двойката, която шокира света като се ожени тайно миналата събота, може да се окаже незаконно обвързана според законите на САЩ.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/brakyt-na-brad-i-andjelina-nezakonen-v-sasht-vdigat-vtora-svatba HotArena.net
Бракът на Брад и Анджелина незаконен в САЩ (Вдигат втора сватба)

Бракът на Брад и Анджелина се оказа незаконен в САЩ. Двойката, която шокира света като се ожени тайно миналата събота, може да се окаже незаконно обвързана според законите на САЩ.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Бракът на Брад и Анджелина се оказа незаконен в САЩ. Двойката, която шокира света като се ожени тайно миналата събота, може да се окаже незаконно обвързана според законите на САЩ.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки че съдия от Калифорния специално долетя, за да ги венчае във Франция, американските власти не признават брака им за сключен. Според тях Анджи и Брад трябва да се венчаят или в посолството или на американска земя, за да им бъде сватбата законна.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">По повод на коментарите, че Брад и Анджелина са женени от американски съдия, властите отбелязват, че бракът им може да бъде признат в Калифорния, но не и в останалите щати. По тази причина двойката ще трябва да мине отново пред олтара.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Този път в Америка.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">По всяка вероятност Бранджелина ще побързат да поправят този свой пропуск съвсем скоро. Твърди се, че младоженците са на меден месец в Малта.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">След връщането си в САЩ обаче те ще извикат мирови съдия в имението си в Лос Анджелис. И съгласно закона ще си кажат отново &bdquo;Да&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Дали това събитие ще бъде по-пищно от френската им сватба, тепърва ще стане ясно. Факт е обаче, че в момента Брад и Анджелина не са съвсем женени съгласно американското законодателство.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.