Бременната Мила Кунис крие корема

Бременната Мила Кунис прави всичко възможно, за да остане незабелязана. Годеницата на Аштън Къчър очевидно не иска по никакъв начин да виждат наедрялата й фигура.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/bremennata-mila-kunis-krie-korema HotArena.net
Бременната Мила Кунис крие корема

Бременната Мила Кунис прави всичко възможно, за да остане незабелязана. Годеницата на Аштън Къчър очевидно не иска по никакъв начин да виждат наедрялата й фигура.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Бременната Мила Кунис прави всичко възможно, за да остане незабелязана. Годеницата на Аштън Къчър очевидно не иска по никакъв начин да виждат наедрялата й фигура.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">По време на последната им разходка, актьорът бе принуден буквално да прикрива приятелката си. Която заради топлото време бе облякла потник и панталони, които никак не скриваха особено състоянието й.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">На фотографите почти не им се отдаде да снимат бременното коремче на Мила, но за сметка на това Аштън с охота показа своето. Актьорът очевидно се е отпуснал в последно време и не му пука особено от този факт.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Двойката бе излязла на разходка, като правеха всичко възможно да останат незабелязани. За жалост фотографите ги издебнаха пред дома им, но въпреки това Мила упорито се държеше зад гаджето си, за да прикрие корема си от всички.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.