Дейвид Бекъм кръшка на Виктория?

Британският футболист Дейвид Бекъм бе забъркан в нов скандал. Съпругът на Виктория Бекъм бе обвинен, че кръшка на жена си с певицата Катрин Дженкинс.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/deivid-bekym-kryshka-na-viktoriq HotArena.net
Дейвид Бекъм кръшка на Виктория?

Британският футболист Дейвид Бекъм бе забъркан в нов скандал. Съпругът на Виктория Бекъм бе обвинен, че кръшка на жена си с певицата Катрин Дженкинс.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;Британският футболист Дейвид Бекъм бе забъркан в нов скандал. Съпругът на Виктория Бекъм бе обвинен, че кръшка на жена си с певицата Катрин Дженкинс.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Самата изпълнителка проговори за аферата, след като мълвата плъзна в Twitter. И заяви, че категорично отрича, да има връзка с известния футболист.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Дженкинс заяви, че се е срещала само два пъти с футболиста и то в компанията на други хора. Мнозина обаче подозират, че изпълнителката сама е пуснала клюката, за да си направи реклама.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Преди Катрин да повдигне въпроса, мнозина дори не са подозирали, че подобен слух се носи из социалните мрежи.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">\"Това са&nbsp;</span><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">пълни глупости.\", заяви говорителят на Бекъм пред \"Дейли Мейл\". И допълни, че почти ежедневно му се налага да оборва подобни клевети - от слухове за смъртта на футболиста до клюки, че кръшка на Виктория с други жени.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.