Джейн Фонда със скандални разкрития (Ето какво са вършели с Джако)

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/djein-fonda-sas-skandalni-razkritiia HotArena.net
Джейн Фонда със скандални разкрития (Ето какво са вършели с Джако)

Актрисата Джейн Фонда често обича да си спомня за миналото, понякога странни спомени и случки от нейното \"бохемско минало\".

 

Наскоро, докато имаше открита беседа в колежа за кино и телевизия, тя разкри неизвестна досега случка, която веднага заинтригува обществеността, дочу HotArena.

 

През 1981-ва година, докато снимала филма \"On Golden Pond\" с Катрин Хепбърн, двете посетили кралят на попа Майкъл Джексън и останала да погоствува в дома му, заедно с още една компания десетина дни.\"Живеехме заедно. Плувах без дрехи с него, а за ваша информация, плувах така и с Грета Гарбо \", похвали се актрисата.

 

 

Джейн разкри, че Майкъл Джексън е искал да стане актьор. И е имал огромно желание да участва в някой филм.

 

Всеки ден тя го е водила на филмовата площадка, където по време на почивките Хепбърн им разказвала за актьорството и света на киното, след което Майкъл винаги оставал изумен. Джейн Фонда е 77 години, но все още е доста жизнена, което не учудва никого, с оглед на това, че голяма част от живота си посвещава на фитнеса и здравословния начин на живот.

 

1 Коментара

eli

преди 8 години

bili sa na narkotici!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.