Дженифър Анистън остана по бельо (СНИМКИ В ГАЛЕРИЯТА)

Актрисата Дженифър Анистън не се притеснява да демонстрира перфектно тяло. Дори и на 44 години, тя без стеснение се появи само по бельо, видя HotArena.net.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/djenifyr-anistyn-ostana-po-belyo-snimki-v-galeriqta HotArena.net
Дженифър Анистън остана по бельо (СНИМКИ В ГАЛЕРИЯТА)

Актрисата Дженифър Анистън не се притеснява да демонстрира перфектно тяло. Дори и на 44 години, тя без стеснение се появи само по бельо, видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Актрисата Дженифър Анистън не се притеснява да демонстрира перфектно тяло. Дори и на 44 години, тя без стеснение се появи само по бельо, видя HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Скоро Дженифър Анистън ще зарадва всички свои фенове. В новия филм \"We\'re The Millers\", в който актрисата се снима, ще влезе в ролята на стриптийзьорка.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Ролята й позволява смело да се разсъблича. И тя ще го направи без капка притеснение, тъй като тялото й изглежда перфектно.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Във филма героинята на Анистън и героят на партньора й Джейсън Судейкис се преструват, че са съпруг и съпруга, за да могат да пренесат наркотици през граница, без да будят подозрение.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Любителите на екшъните ще могат да се наслаждават на перфектна актьорска игра и....на прелестите на Джен<span>, пишат от Lifestyle.bg.</span></span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.