Джони Деп кьоркютук пиян на награди (Снимки и видео)

Холивудският актьор Джони Деп втрещи организатори и гости на известен форум, като се появи видимо пиян. Актьорът бе сред говорителите на холивудския филмов фестивал, но появяването му предизвика сериозна суматоха.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/djoni-dep-kyorkutuk-piqn-na-nagradi-snimki-i-video HotArena.net
Джони Деп кьоркютук пиян на награди (Снимки и видео)

Холивудският актьор Джони Деп втрещи организатори и гости на известен форум, като се появи видимо пиян. Актьорът бе сред говорителите на холивудския филмов фестивал, но появяването му предизвика сериозна суматоха.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Холивудският актьор Джони Деп втрещи организатори и гости на известен форум, като се появи видимо пиян. Актьорът бе сред говорителите на холивудския филмов фестивал, но появяването му предизвика сериозна суматоха.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">\"Това е един от най-странните микрофони, които съм виждал\", било първото нещо, което Джони Деп заявил.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Той се опитал да прочете предварително подготвения текст, но тъй като не успял, сам казал няколко изречения за Шеп Гордън, който получил награда за документален филм, създаден за него.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">\"Не мога да говоря много добре тази вечер, но Шеп вече от десетилетия е един от най-обичаните и най-уважаваните мениджъри в музикалната индустрия. Много съм щастлив, че го има в живота ми. Считам го за голям и искрен приятел. Трябва да видите филма\", заключил Деп.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В един момент дори хлъцнал, така че когато разбрал какво е направил, само покрил устата си с ръка.</span><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">\"Мисля, че това е една от онези нощи\", опитал се да се извини Деп, който наскоро заяви, че от година и половина не пие алкохол, но изглежда, че порокът е бил по-силен от него.</span></p> <p><iframe src=\"//www.youtube.com/embed/7CBsBvT_D3E\" frameborder=\"0\" width=\"600\" height=\"338\"></iframe></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.