Харпър Бекъм стана модна икона

Дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм се превърна в истинска модна икона. 2 – годишната Харпър Севън вероятно може да се похвали с най-големия гардероб в света.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/harpyr-bekym-stana-modna-ikona HotArena.net
Харпър Бекъм стана модна икона

Дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм се превърна в истинска модна икона. 2 – годишната Харпър Севън вероятно може да се похвали с най-големия гардероб в света.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм се превърна в истинска модна икона. 2 &ndash; годишната Харпър Севън вероятно може да се похвали с най-големия гардероб в света.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Дъщеричката на Дейвид и Виктория никога досега не се е появявала по два пъти с един и същ тоалет. А дрешките й толкова сладки, че често успява да засенчи дори и майка си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Говори се, че за гардероба на Харпър Виктория е похарчила над 8000 долара. Дизайнерските й тоалети успяха да засенчат дори спряганата за най-малка модна икона досега Сури Круз.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Както е тръгнало Харпър окончателно ще засенчи Сури като модна икона сред звездните деца. Още повече, че малката е повече от очарователна, когато се появи пред камерите.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.