Истинска принцеса! Линдзи Лоън стана дама за пример

Лошото момиче Линдзи Лоън стана дама за пример. Най-скандалната звезда на Холивуд позира в Новогодишната нощ като истинска принцеса.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/istinska-princesa-lindzi-loyn-stana-dama-za-primer HotArena.net
Истинска принцеса! Линдзи Лоън стана дама за пример

Лошото момиче Линдзи Лоън стана дама за пример. Най-скандалната звезда на Холивуд позира в Новогодишната нощ като истинска принцеса.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Лошото момиче Линдзи Лоън стана дама за пример. Най-скандалната звезда на Холивуд позира в Новогодишната нощ като истинска принцеса.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Червенокосата фурия, която неотдавна навърши 28, демонстрира шеметна визия пред феновете си. Тя си пусна селфи с надписи &bdquo;Хохохо, благодаря за моето семейство, приятели и нека Новата година да дойде с много работа.&ldquo;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Преди дни актрисата сподели, че е заболяла от тропически вирус, след ухапване от комар. За щастие лекарите успяха да я вдигнат за кратко време на крака и за Нова година актрисата бе в перфектна форма.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Междувременно се заговори, че промяната в начина й на живот е свързана с новия й приятел Дани Донахю, с когото бе забелязана през октомври. Откакто са заедно Ли Ло спря с катастрофите, изцепките и скандалите и се превърна в истинска дама за пример.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Самата актриса отрича двамата да са повече от приятели, но очевидно е щастлива с него. И не крие, че с удоволствие прекарват времето си заедно.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.