Ким Кардашиян вдигна скандал на виенски бал (Риалити звездата беснее, че я унижават)

Ким Кардашиян предизвика страхотен скандал по време на годишния виенски бал в Австрия. Риалити звездата получи 500 хиляди долара, за да придружи на събитието австрийски бизнесмен, но вместо фурор, стана за срам.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/kim-kardashiqn-vdigna-skandal-na-vienski-bal-rialiti-zvezdata-besnee-che-q-unijavat HotArena.net
Ким Кардашиян вдигна скандал на виенски бал (Риалити звездата беснее, че я унижават)

Ким Кардашиян предизвика страхотен скандал по време на годишния виенски бал в Австрия. Риалити звездата получи 500 хиляди долара, за да придружи на събитието австрийски бизнесмен, но вместо фурор, стана за срам.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Ким Кардашиян предизвика страхотен скандал по време на годишния виенски бал в Австрия. Риалити звездата получи 500 хиляди долара, за да придружи на събитието австрийски бизнесмен, но вместо фурор, стана за срам.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Освен че се появи в крайно неподходящ тоалет за събитието, брюнетката изтърпяла няколко изключително неприятни момента. Както самата Ким по-късно споделила в споразумението не влизало и правото да я унижават.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Един от комиците партито се опитал да се пошегува с Ким, представяйки се за гаджето й Кание Уест. Опитите му да се пошегува обаче, раздразнили брюнетката и тя се врътнала обидена.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Друг гост пък се опитал да покани Кардашиян на танц, но брюнетката споделила, че не танцува особено добре и му отказала. В отговор мъжът започнал да й крещи нецензурни изрази, заради, които Ким вдигнала скандала.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Кулминацията настъпила, след като брюнетката се оплакала публично, че охраната на кавалера й се отнася твърде грубо с нея. И дори заявила, че австрийския бизнесмен, който я поканил, се опитал да й се натиска, оставайки насаме с нея.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Кардашиян изцепила, че за своите 81 години кавалерът й е твърде нахален. А бизнесменът заявил, че Ким от своя страна се държала цяла вечер безобразно и въобще не се придържала към протокола на събитието.</span></p>

4 Коментара

А3

преди 10 години

Как може да се облече така на Виенски бал, тази малоумна ли е?! Прилича на кроасан! Малко и е унижението, което е отнесла, заслужава си го! Известна с това как някакъв е разпорил задника и сега прави реалити за малоумния си, консуматорски, просташки живот, заедно с роднините и - маймуни! До кога ще поставяте на пиедестал тъпаци, които само ядат и серат!?

Коментирай

кеt

преди 10 години

Малко и е на тази!!Толкова тъповато изглежда, облечена е унизително грозно,а да не говорим,че никога не ми е била симпатична...МАИМУНА С ПРЕТЕНЦИИ...!!

Коментирай

ех

преди 10 години

за пари ще й се натиска дядката, тая к..ва какво иска, само как просташки се е облекла

Коментирай

много е зле

преди 10 години

пълна проскакеса циганка, вижте само как я гледат като маймуна я показват, ха-ха, няма грам вкус за мода

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.