Мадона подлуди Шон Пен и Чарлийз Терон

Най-новата гореща двойка на Холивуд Шон Пен и Чарлийз Терон се оказаха под прицела на Мадона. По време на афтърпартито на Оскарите, което певицата всяка година, холивудските звезди буквално били побъркани от домакинята.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/madona-podludi-shon-pen-i-charliiz-teron HotArena.net
Мадона подлуди Шон Пен и Чарлийз Терон

Най-новата гореща двойка на Холивуд Шон Пен и Чарлийз Терон се оказаха под прицела на Мадона. По време на афтърпартито на Оскарите, което певицата всяка година, холивудските звезди буквално били побъркани от домакинята.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Най-новата гореща двойка на Холивуд Шон Пен и Чарлийз Терон се оказаха под прицела на Мадона. По време на афтърпартито на Оскарите, което певицата всяка година, холивудските звезди буквално били побъркани от домакинята.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Присъстващи със смях разказват, че Мадж цяла вечер настойчиво разпитвала Чарлийз и Шон за отношенията им. Бившата съпруга на Пен не спряла да досажда и на двамата с въпросите си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки че не крият близките си отношения Чарлийз Терон и Шон Пен отказват да коментират връзката си. И дори настойчивите въпроси на певицата не успели да ги накарат, да признаят официално, че са заедно.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Приятелки на Мадона обаче издават, че не само любопитство е тласкало певицата да бъде толкова нахална. &bdquo;Шон беше любовта на живота й. Неотдавна тя си призна, че още не може да го забрави&ldquo;, издават още дружки на поп кралицата.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Що се отнася до Пен, той и Мадона се разведоха още през 1989, но остават приятели. Двамата често се засичат по светски събития, а актьорът редовно я подкрепя и при благотворителни инициативи.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Любопитно е, че освен Мадона всички гости на партито обсъждали събирането му с Чарлийз Терон. Африканската красавица и актьора изненадващо се събраха преди няколко месеца, но вече са абсолютен хит в Холивуд.</span></p>

2 Коментара

Ники

преди 10 години

Ахахахха \"аторе\" на теб Пулицър трябва да ти дадът за невежество какво е \"актьора\" ???? Има актриса но не и \"актьора\" ахаххаха с всеки ден ставаш все по-добър честно !

Коментирай

Бени

преди 8 години

Как да няма" Актьор..." ?Намери го в български тълковен речник....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.