Майкъл Джей Фокс: Шокиран съм! Робин Уилямс не трябваше да се предава!

Майкъл Джей Фокс се оказа един от най-близките приятели на Робин Уилямс. Знаменитият комик, който от десетилетия страда от Паркинсон, разкри, че никога не е подозирал, че неговият приятел и колега е болен от фаталната болест.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/maikyl-djei-foks-shokiran-sym-robin-uilqms-ne-trqbvashe-da-se-predava HotArena.net
Майкъл Джей Фокс: Шокиран съм! Робин Уилямс не трябваше да се предава!

Майкъл Джей Фокс се оказа един от най-близките приятели на Робин Уилямс. Знаменитият комик, който от десетилетия страда от Паркинсон, разкри, че никога не е подозирал, че неговият приятел и колега е болен от фаталната болест.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Майкъл Джей Фокс се оказа един от най-близките приятели на Робин Уилямс. Знаменитият комик, който от десетилетия страда от Паркинсон, разкри, че никога не е подозирал, че неговият приятел и колега е болен от фаталната болест.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Звездата от \"Завръщане в бъдещето\" писа в Twitter, че е бил ужасен, когато чу диагнозата на Робин, която разкри съпругата на покойния комик &mdash; Сюзън Шнайдер.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Той пише: \"Всичко в мен изстина, когато чух, че Робин е имал Паркинсон. Той винаги подкрепяше нашата програма и съм сигурен, че още преди да се разбере за неговата диагноза. Истински приятел, желая му мир ... \". Актьорът допълва, че е шокиран от самоубийството на приятеля си и не смята, че е трябвало да се предава на отчаянието от болестта.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Самият Майкъл е бил диагностициран с Паркинсон още през 1991 г., но той вече повече от 20 години не говори за своето състояние пред обществото.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Майкъл и Робин участваха заедно в американския документален филм \"Скъпа Америка: Писма от Виетнам у дома\" от 1987 г., който спечели наградата Грами.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Вдовицата на Робин, Сюзън, публикува изявление, в което разкри, че въпреки че нейният съпруг преди е бил пристрастен към алкохол и наркотици, той не се е поддал на порока, защото се е борил с дегенеративното нервно разстройство.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Тя каза: \"Въздържанието на Робин беше невероятно и той бе смел, докато се бореше с депресията и тревожността, както и с ранната фаза на болестта на Паркинсон, която все още не бе готов да сподели с обществеността.\".</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.