Мелани Грифит: Срам ме е от дъщеря ми! (Отказва да гледа 50 нюанса сиво)

Мелани Грифит призна, че се срамува от дъщеря си Дакота Джонсън. Актрисата не крие, че е силно смутена от решението на наследницата си да изиграе ролята на Анастейша Грей в „50 нюанса сиво“.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/melani-grifit-sram-me-e-ot-dyshterq-mi-otkazva-da-gleda-50-nuansa-sivo HotArena.net
Мелани Грифит: Срам ме е от дъщеря ми! (Отказва да гледа 50 нюанса сиво)

Мелани Грифит призна, че се срамува от дъщеря си Дакота Джонсън. Актрисата не крие, че е силно смутена от решението на наследницата си да изиграе ролята на Анастейша Грей в „50 нюанса сиво“.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Мелани Грифит призна, че се срамува от дъщеря си Дакота Джонсън. Актрисата не крие, че е силно смутена от решението на наследницата си да изиграе ролята на Анастейша Грей в &bdquo;50 нюанса сиво&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Наследницата на Мелани Грифит и Дон Джонсън неотдавна се прочу с участието си в поредицата по романите на Е. Л. Джеймс, където играе главната роля. И макар родителите й да не одобряват участието й, се опитват да я подкрепят.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Срамувам се, че Дакота избра да играе тази роля. Неудобно ми е, след като съм чела всичките книги още преди да се заговори за филм&ldquo;, откровена е Мелани.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Тя е категорична, че няма да гледа филма. Нито бившия й съпруг Дон Джонсън.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Дакота ни е дъщеря, но със сигурност това е филм, който няма гледаме нито аз, нито баща й. Ще бъде много неловко&ldquo;, признава още актрисата.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Майка и дъщеря са доста отчуждени и доста рядко се появяват по светски събития. Всъщност Дакота Джонсън прави всичко възможно, за да не я свързват с половинката на Антонио Бандерас и въпреки че и двамата й родители имат връзки в Холивуд, държи да гради кариерата си сама.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.