Мик Джагър отказал да спаси бизнеса на Лорън Скот: Няма да наливам пари в бездънна яма! (Семейството й в скандал с певеца)

Невиждан скандал се разрази след смъртта на модната дизайнерка Лорън Скот. Оказа се, че Мик Джагър категорично отказал да помогне на приятелката си, въпреки че е знаел за финансовите й проблеми.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/mik-djagar-otkazal-da-spasi-biznesa-na-loran-skot-nqma-da-nalivam-pari-v-bezdanna-qma-semeistvoto-i-v-skandal-s-peveca HotArena.net
Мик Джагър отказал да спаси бизнеса на Лорън Скот: Няма да наливам пари в бездънна яма! (Семейството й в скандал с певеца)

Невиждан скандал се разрази след смъртта на модната дизайнерка Лорън Скот. Оказа се, че Мик Джагър категорично отказал да помогне на приятелката си, въпреки че е знаел за финансовите й проблеми.

<p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Невиждан скандал се разрази след смъртта на модната дизайнерка Лорън Скот. Оказа се, че Мик Джагър категорично отказал да помогне на приятелката си, въпреки че е знаел за финансовите й проблеми.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Месеци преди самоубийството на Лорън, двамата имат страхотен скандал, тъй като дизайнерката заложила дори жилището им в Манхатън за кредит, финансиращ бизнеса й. Джагър изключително се ядосал, когато научил за тайния кредит и заявил, че повече няма да налива пари в бизнеса й.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Нещо повече, останалите инвеститори също предупредили Лорън, че налива пари в бездънна яма. Със същите думи и Мик й отказал помощ, заявявайки й, че трябва да се оправя сама.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Той няколко пъти я спасява от трудни ситуации. Бяха неразделни, а той направи всичко възможно, за да я подкрепи. Имаше моменти, когато се ядосваше, че парите му потъват в бездънна яма. И не беше единственият, който се чувстваше така.&ldquo;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Приятелят на Лорън от модния свят, Филип Блох споделя, че дизайнерката неведнъж е действала безразсъдно. &bdquo;Всички знаеха, че е в беда. Тя харчеше безразсъдно, без мярка&ldquo;, споделя той.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Междувременно семейството на Скот е в разпра с Мик Джагър и то не само по повод скандала с парите. Близките й настояват тя да бъде погребана при родителите си, а не в гробището за звезди и дори вече са издялали името й на надгробния камък.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Мик от своя страна не иска и да чуе за подобен акт. И настоява годеницата му да бъде погребана с всички почести, които заслужава.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.